Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φοράνε «μούφα» φανέλες και κάλτσες επειδή οι αυθεντικές είναι μικρές

Αντρέ Ονάνα

i

PrtScr

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φοράνε «μούφα» φανέλες και κάλτσες επειδή οι αυθεντικές είναι μικρές

Κώστας Τόπας 09:27 - 01.11.2023

Σα να μην έφτανε η αγωνιστική κρίση που περνάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα αποκαλύφθηκαν και τα παράπονα των παικτών για τις στενές εμφανίσεις και κάλτσες, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να φορέσουν ρέπλικα φανέλες.

Ενα περίεργο πρόβλημα έχει προκύψει στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι παίκτες της ομάδας φορούν ρέπλικα φανέλες καθώς οι εμφανίσεις της adidas είναι πολύ μικρές για αυτούς, όπως αποκαλύπτει η «Mail Sport».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη εκφράσει τα παράπονα τους στην διοίκηση του συλλόγου, με το δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει ότι ο Αντρέ Ονάνα παίζει από την αρχή της σεζόν με τις ρέπλικα εμφανίσεις, αυτές δηλαδή που μπορούν να αγοράσουν οι φίλαθλοι. Μιας και η Adidas έχει πρόβλημα με την παραγωγή μεγεθών στις εμφανίσεις των τερματοφυλάκων.

Επιπλέον, το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό από τη στιγμή μάλιστα που οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν φορέσει τις επίσημες κάλτσες εντός έδρας από το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν, όπου έχασαν με 2-0 από την Τότεναμ. Κι αυτό διότι οι αυθεντικές κάλτσες είναι πολύ σφιχτές για τους παίκτες. Μερικοί παίκτες έκαναν τρύπες στο πίσω μέρος των κάλτσών τους, αλλά ακόμα κι αυτό δεν έχει διευκολύνει το έργο τους.