Η ασυνήθιστη τιμωρία του Τεν Χαχ στους παίκτες μετά την ήττα από τη Σίτι: Τους ανάγκασε να δουν τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

Η ασυνήθιστη τιμωρία του Τεν Χαχ στους παίκτες μετά την ήττα από τη Σίτι: Τους ανάγκασε να δουν τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων

Κώστας Τόπας 12:46 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 31.10.2023

Ο Έρικ Τεν Χαχ θέλησε να τιμωρήσει τους παίκτες του με έναν περίεργο τρόπο, καθώς τους ανάγκασε να κάτσουν και να παρακολουθήσουν τους πανηγυρισμούς των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι, μετά το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ».

Μια ήττα πάντα πονάει. Ακόμη περισσότερο αν είναι σε ντέρμπι. Και πολύ περισσότερο αν είναι εντός έδρας. Την περασμένη Κυριακή (29/10), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε με 3-0 από την αιώνια αντίπαλό της, Μάντσεστερ Σίτι, σε έναν αγώνα στον οποίο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε λαμπρή εμφάνιση, κυριαρχώντας των «κόκκινων διαβόλων» σε όλη τη μονομαχία.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ , ήταν απογοητευμένος και έξαλλος με τον τρόπο που αγωνιζόταν η ομάδα του και, σύμφωνα με τη «Sun», αφού τελείωσε το παιχνίδι και επέστρεφαν όλοι στα αποδυτήρια ήθελε στράφηκε προς τους παίκτες του. Ο Ολλανδός τεχνικός τους ανάγκασε να καθίσουν ήσυχοι και να ακούσουν τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι να πανηγυρίζουν τη νίκη στην άλλη πλευρά του αγωνιστικού χώρου.

Επιπλέον, ο Έρικ Τεν Χαχ είχε σχεδιάσει να δώσει στους παίκτες του μια επιπλέον ημέρα άδειας εάν νικήσουν την πρωταθλήτρια της Premier League, ωστόσο, όπως φαίνεται, το ακύρωσε. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα οδηγήθηκε σε νέα αυτοκριτική και ανάλυση του τρόπου με τον οποίο είχε ηττηθεί. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Τεν Χαχ θα μοίρασε σε όλους βίντεο από τα λάθη που έγιναν κόντρα στους Πολίτες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πέντε ήττες στα πρώτα δέκα παιχνίδια της στην Premier League, ούσα όγδοη της βαθμολογίας, 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Τότεναμ. Είναι το χειρότερο ξεκίνημά των «κόκκινων διαβόλων» σε μια σεζόν από το 1986-87, όταν ο Ρον Άτκινσον απολύθηκε.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!