Με γαλάζιο μαλλί στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας ο Τζιμπρίλ Σισέ (vid)

Τζιμπρίλ Σισέ

i

©Printscreen

Με γαλάζιο μαλλί στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας ο Τζιμπρίλ Σισέ (vid)

Κώστας Τσιακλής 20:57 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 30.10.2023

Ο Τζιμπρίλ Σισέ εμφανίστηκε με γαλάζιο μαλλί στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας.

Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπά απόψε (30/10) στο Παρίσι, εκεί όπου θα απονεμηθεί η Χρυσή Μπάλα (περίπου στις 22:00).

Τα προγνωστικά δείχνουν πως νικητής θα αναδειχθεί ο Λιονέλ Μέσι που ήταν ο ηγέτης στην πορεία της Αργεντινής στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο Δεκέμβριο. Πάντως πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι έχουν την άποψη πως το βραβείο θα έπρεπε να απονεμηθεί στον Έρλινγκ Χάαλαντ που κατέκτησε σχεδόν τα πάντα με τη Μάντσεστερ Σίτι και έσπασε τα κοντέρ με τα τέρματα που σημείωσε.

Στην πρωτεύουσα της Γαλλίας βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος εμφανίστηκε με γαλάζιο μαλλί και μάλιστα έκοψε και την κορδέλα που είναι τοποθετημένη εκεί στο κόκκινο χαλί, από όπου θα περάσουν όλοι οι αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Δείτε τον στο πιο κάτω βίντεο: 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή καταφθάνουν σιγά σιγά πολλοί ποδοσφαιριστές. Ήδη η κάμερα έχει πιάσει τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια και τον Εμιλιάνο Μαρτίνες ενώ εκεί βρίσκονται και οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αναμένεται να πάρει το βραβείο για την ομάδα της χρονιάς. 

Εκεί είναι επίσης και πρώην άστερες όπως ο Εντέν Αζάρ που ανακοίνωσε την απόσυρση του πριν μερικές εβδομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η κατάταξη από την 11η θέση μέχρι και την 30η. 

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!