Αντίπαλοι ΑΕΚ:  Η Μπράιτον επέκτεινε το συμβόλαιό του Στιλ μέχρι το 2026

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η Μπράιτον επέκτεινε το συμβόλαιό του Στιλ μέχρι το 2026

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:20 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 02.11.2023

Η Μπράιτον ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Τζέισον Στιλ, μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Μπράιτον προχώρησε σε μία σημαντική ανακοίνωση. 

Η Μπράιτον ανακοίνωσε ότι ο Τζέισον Στιλ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Ο Άγγλος τερματοφύλακας με το νέο του συμβόλαιο θα κερδίζει δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, συν μπόνους. 

Ο 33χρονος εντάχθηκε στους «γλάρους» από τη Σάντερλαντ το καλοκαίρι του 2018 και έπρεπε να συμβιβαστεί με την θέση του δεύτερου τερματοφύλακα για μια περίοδο, κάνοντας συνολικά μόλις εννέα εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα στις πρώτες τέσσερις σεζόν του στο κλαμπ. 

Ωστόσο, ο Στιλ είχε ευκαιρίες με τη πρώτη ομάδα το 2023 υπό τον προπονητή Ρομπέρτο ​​Ντε Τζέρμπι και έπαιξε το ρόλο του στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν για να βοηθήσει την Μπράιτον να τερματίσει έκτη στην Premier League και να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Το συγκινητικό μήνυμα του Ντε Τσέρμπι για την αγνή αγάπη του για το ποδόσφαιρο: «Λίγοι μπορούν να με καταλάβουν» (vid)
EUROPA LEAGUE

15:09 - 27.10.2023

Το συγκινητικό μήνυμα του Ντε Τσέρμπι για την αγνή αγάπη του για το ποδόσφαιρο: «Λίγοι μπορούν να με καταλάβουν» (vid)

Ο προπονητής της Μπράιτον και αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα για την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο, λίγο πριν τη μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άγιαξ.

Ο Στιλ, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Μπράιτον για δεύτερη φορά σε διάστημα εννέα μηνών, είναι ένας από τους οκτώ ποδοσφαιριστές, μετά τους Καόρου Μίτομα, Λιούις Ντανκ, Σόλι Μάρτς, Άνταμ Λαλάνα, Έβαν Φέργκιουσον. Ο Τζόελ Φέλτμαν και ο Τζέρεμυ Σαρμιέντο, ο πρώτος των οποίων υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο πριν από δύο εβδομάδες.