Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Carabao Cup - Φωνάζουν για στημένη κλήρωση οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Carabao Cup - Φωνάζουν για στημένη κλήρωση οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ

Κώστας Τσιακλής 08:56 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 02.11.2023

Το βράδυ της Τετάρτης (01/11) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προημιτελικών του Carabao Cup, με τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ να θεωρούν πως αυτή ήταν στημένη.

Η κληρωτίδα των προημιτελικών του Carabao Cup είχε κέφια, μόνο που όμως δεν τους έπεισε όλους για την εγκυρότητα της.

Την Τετάρτη (01/11) ολοκληρώθηκε η φάση των «16» του Carabao Cup. Τα αποτελέσματα που έκλεψαν φυσικά την παράσταση ήταν αυτά σε Λονδίνο και Μάντσεστερ. Στην πρωτεύουσα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουέστ Χαμ, φιλοδώρησε με τριάρα την Άρσεναλ (3-1) και την πέταξε εκτός της διοργάνωσης.

Στο άλλο ματς που έκανε εντύπωση η Νιούκαστλ έκανε ότι ακριβώς και η Μάντσεστερ Σίτι και ισοπέδωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ. Η ομάδα του Έντι Χάου επικράτησε με 0-3 χάρη σε τέρματα των Μιγκέλ Αλμιρόν, Λούις Χολ και Τζο Γουίλοκ. 

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα η Λίβερπουλ πέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Μπόρνμουθ (1-2) ενώ η Τσέλσι επικράτησε εύκολα με 2-0 της Μπλάκμπερν στο Στάμφορντ Μπριτζ. Πρόκριση πήραν επίσης η Έβερτον που συνέτριψε με 3-0 τη Μπέρνλι αλλά και η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα που νίκησε την 'Ίπσουιτς εκτός έδρας με 1-3. Την οκτάδα άνοιξαν την Τρίτη η Μίντλεσμπρο και η Πορτ Βέιλ που απέκλεισαν Έξετερ και Μάνσφιλντ αντίστοιχα.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των προημιτελικών, η οποία είχε κέφια και έβγαλε πολύ ενδιαφέρον αναμετρήσεις. Η Νιούκαστλ μετά τις προκρίσεις επί της Σίτι και της Γιουνάιτεντ θα κληθεί να περάσει και το εμπόδιο της Τσέλσι ενώ η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί στο Άνφιλντ τη Γουέστ Χαμ. Στα άλλα δύο ματς η Έβερτον θα παίξει με τη Φούλαμ ενώ Πορτ Βέιλ και Μίντλεσμπρο θα κοντραριστούν για μια θέση στα ημιτελικά. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν στις 19/20 Δεκεμβρίου.

Φωνάζουν για στημένη κλήρωση οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ

Οι φίλοι της Γουέστ Χαμ πάντως δεν πείστηκαν ιδιαίτερα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος με απλά μια βόλτα στα social media του συλλόγου. Αρκετοί κάνουν λόγο για στημένη κλήρωση αφού η ομάδα τους θα κληθεί για ακόμα μια φορά να αντιμετωπίσει μια ομάδα του Big-6. Κάποια από τα σχόλια ήταν τα εξής: 

«Ξέραμε ότι αυτό θα συνέβαινε,, με κάποιο τρόπο είναι πάντα στημένο», «Τι έκπληξη, είναι πραγματικά στημένη», «Εννοείται, η κλήρωση είναι τόσο στημένη».

Η Γουέστ Χαμ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Άρσεναλ - «Πάρτι» της Νιούκαστλ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:25 - 01.11.2023

Η Γουέστ Χαμ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Άρσεναλ - «Πάρτι» της Νιούκαστλ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Η Γουέστ Χαμ με εκπληκτικό ποδόσφαιρο άφησε εκτός συνέχειας από το League Cup την Άρσεναλ (3-1) και πήρε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης. Σε παιχνίδι που διεξήχθη πιο μετά η Νιούκαστλ «απέδρασε» με το διπλό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-0).

Πάντως και πριν την έναρξη της διαδικασίας αρκετοί έκαναν λόγο για στημένη κλήρωση αφού αυτή είχε αργήσει πάρα πολύ να ξεκινήσει. Η κλήρωση ήταν προγραμματισμένη να γίνει λίγο μετά το τέλος του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ ωστόσο τελικά έλαβε χώρα περίπου μια ώρα αργότερα.