Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε ο Τσιμίκας στο γήπεδο της Μπόρνμουθ (vid)

Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε ο Τσιμίκας στο γήπεδο της Μπόρνμουθ (vid)

Sportal newsroom 22:11 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 01.11.2023

Η Λίβερπουλ ανάρτησε ένα βίντεο στα social media με την αποστολή της ομάδας στο γήπεδο της Μπόρνμουθ στο οποίο δείχνει τον Κώστα Τσιμίκα με μαυρισμένο μάτι.

Η Λίβερπουλ ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter με την άφιξη της ομάδας στο «Vitality Stadium» για το παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ, για τους «16» του League Cup. 

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται σε πρώτο πλάνο ο Κώστας Τσιμίκας με μαυρισμένο μάτι, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φίλους των Reds. Ωστόσο ο τραυματισμός αυτός δεν εμπόδισε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να είναι στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. 

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας διεθνής δεν είναι πρώτη φορά που εμφανίζεται με μαυρισμένο μάτι, καθώς τον Νοέμβριο του 2021 είχε συγκρουστεί με τον συμπαίκτη του, Τιάγκο κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης.   

Ο Τσιμίκας μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει μόλις έξι συμμετοχές, με τις τρεις να είναι ως βασικός σε Europa League και Carabao Cup. Στην Premier League έχει πραγματοποιήσει τρεις εμφανίσεις.  

Δείτε το σχετικό βίντεο: