Απαγορεύτηκε στον Λούις Ντίας να ταξιδέψει στην Κολομβία για να βρει τον πατέρα του για λόγους ασφαλείας

Λουίς Ντίας

i

©Printscreen

Απαγορεύτηκε στον Λούις Ντίας να ταξιδέψει στην Κολομβία για να βρει τον πατέρα του για λόγους ασφαλείας

Κώστας Τόπας 15:26 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 31.10.2023

Ο Λουίς Ντίας επιθυμούσε να επιστρέψει στην Κολομβία για να βρεθεί δίπλα στη μητέρα του και να προσπαθήσει να βοηθήσει τις αρχές να εντοπίσουν και τον πατέρα του που ακόμα αγνοείται, μετά την απαγωγή.

Ο Λουίς Ντίας βιώνει ένα δράμα τις τελευταίες μέρες. Οι γονείς του απήχθησαν την περασμένη εβδομάδα και τώρα ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έχει λάβει συμβουλές να μην ταξιδέψει στην Κολομβία για να είναι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα για ασφάλεια.

Η μητέρα του Ντίας έχει ήδη σωθεί, αλλά ο πατέρας του παραμένει αγνοούμενος. Και οι δύο συνελήφθησαν από άγνωστους το περασμένο Σάββατο (28/10) στο τμήμα της Καραϊβικής της Λα Γκουατζίρα, από όπου κατάγεται ο μεσοεπιθετικός των «Reds», σύμφωνα με τις αρχές.

Ο Λουίς Μανουέλ Ντίας και ο Σιλένις Μαρουλάντα απήχθησαν όταν ταξίδευαν με ένα βαν που αναχαιτίστηκε από άτομα που ταξίδευαν με μοτοσικλέτες στην πόλη Μπαράνκας. Σύμφωνα με τη «Semana», μέλη της οικογένειας έχουν προειδοποιήσει τον Λουίς Ντίας να μην ταξιδέψει στην Κολομβία. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε την πρόθεση να ταξιδέψει στη χώρα του για να γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση, αλλά τον έχουν πείσει να παραμείνει στην Αγγλία για λόγους ασφαλείας.

Ο Όλμερ Ντίας, θείος του ποδοσφαιριστή και αδελφός του απαχθέντος Λουίς Μανουέλ Ντίας, εξήγησε την αγωνία που περνούν. 

«Ζητάμε την άμεση απελευθέρωσή του γιατί είμαστε απελπισμένοι, είμαστε στενοχωρημένοι, δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτόν», είπε σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Το θρυμματισμένο τζάμι από τις σφαίρες στο αυτοκίνητο των απαγωγών των γονιών του Λούις Ντίας  (vids)
PREMIER LEAGUE

12:55 - 29.10.2023

Το θρυμματισμένο τζάμι από τις σφαίρες στο αυτοκίνητο των απαγωγών των γονιών του Λούις Ντίας (vids)

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο που δείχνει το όχημα, στο οποίο οι απαγωγείς είχαν μέσα τη μητέρα του Λουίς Ντίας, αφού είναι φανερό το σημάδι από σφαίρα.

«Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε για να αποκτήσει σύντομα την ελευθερία του και να μπορέσει να τον έχει πίσω στο σπίτι», πρόσθεσε.

🔴Baladeros LIVE με τον θρίαμβο της ΑΕΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!