Σοκ στη Λίβερπουλ με την απαγωγή των γονιών τους Λουίς Ντίας

Λουίς Ντίας

i

©Printscreen

Σοκ στη Λίβερπουλ με την απαγωγή των γονιών τους Λουίς Ντίας

Κώστας Τόπας 08:09 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 29.10.2023

Αναταραχή στο εσωτερικό της Λίβερπουλ με τον Λουίς Ντίας, καθώς στην πατρίδα του, την Κολομβία, άγνωστοι απήγαγαν τους γονείς του!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν τα Μέσα στην Κολομβία, οι γονείς του Λουίς Ντίας έπεσαν θύματα απαγωγής. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οπλισμένοι άνδρες περικύκλωσαν το αμάξι των γονιών του διεθνούς μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ και τους απήγαγαν.

Οι γονείς του Λουίς Ντίας απήχθησαν ενώ πήγαιναν στο σπίτι τους στο Λος Ολίβος, στην παράκτια περιοχή Γκουαχίρα Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το portal «Semana», την επίθεση πραγματοποίησαν άνδρες με μηχανάκι, οι οποίοι αναχαίτισαν το βαν στο οποίο επέβαιναν οι γονείς του Κολομβιανού της Λίβερπουλ υπό την απειλή πυροβόλων όπλων. Οι γονείς του Λουίς Ντίας δεν αντιστάθηκαν και οι εγκληματίες κατέλαβαν το όχημα και ξεκίνησαν τη φυγή τους.

Τελικά, η αστυνομία της χώρας κατάφερε να απελευθερώσει τη μητέρα του μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ, ενώ προσπάθεια γίνεται για να απελευθερωθεί και ο πατέρας του.

Οπως είναι λογικό υπάρχει έντονη ανησυχία στη Λίβερπουλ καθώς άπαντες έχουν σοκαριστεί με το γεγονός, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαντάζει απίθανο να αγωνιστεί στον Κυριακάτικο (29/10, 16.00) αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Άνφιλντ».

Ο κυβερνήτης της Γκουαχίρα, Ντιαλά Γουίλτσις, καταδίκασε την απαγωγή και έκανε έκκληση για την επιστροφή του πατέρα του Λουίς Ντίας. «Στους απαγωγείς, απαιτούμε να τον επιστρέψουν αμέσως, σώο και αβλαβή», είπε. Ο 26χρονος εξτρέμ της Λίβερπουλ και της Κολομβίας δεν έχει σχολιάσει το θέμα. Ο Ντίας έχει αγωνιστεί 43 φορές με την Κολομβία και πήρε μεταγραφή στους «Reds» πέρυσι από την Πόρτο.