«Καρφιά» Κλοπ για τη διαχείριση με Κονατέ: «Κύριε Ντεσάν, έτσι ξεκουράζουμε παίκτες...» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

«Καρφιά» Κλοπ για τη διαχείριση με Κονατέ: «Κύριε Ντεσάν, έτσι ξεκουράζουμε παίκτες...» (vid)

Κώστας Τόπας 08:23 - 27.10.2023

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γαλλίας για το γεγονός ότι δεν ξεκούρασε καθόλου τον Ιμπραΐμα Κονατέ.

Η Λίβερπουλ δεν τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Τουλούζ και με το 5-1 στο «Άνφιλντ» σημείωσε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον 5ο όμιλο, βάζοντας πλώρη από τώρα για τη φάση των 16 του Europa League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ένα μικρό μήνυμα να μεταφέρει. Ερωτηθείς για τον Ιμπραΐμα Κονατέ πριν από τον αγώνα του εναντίον της Τουλούζ, ο προπονητής της Λίβερπουλ έδειξε κάπως ενοχλημένος από τη χρήση του κεντρικού του αμυντικού στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Γαλλίας.

«Δεν πρόκειται να παίξει απόψε, δεν είναι καν στην αποστολή. Λατρεύω απολύτως τα πάντα στον Ιμπού, αλλά το πρόβλημα είναι ότι είχε αρκετούς τραυματισμούς. Ο κ. Ντεσάν τον έβαλε να παίξει 90 και 87 λεπτά στους δύο τελευταίους αγώνες, έτσι του έδωσε λίγη... ξεκούραση», είπε ο Κλοπ στο RMC Sport.

Στα τέλη Αυγούστου, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχασε δύο αγώνες της Premier League λόγω μυϊκού τραυματισμού. Επέστρεψε στα μέσα του Οκτωβρίου και μπήκε στο παιχνίδι μόνο στο τέλος του αγώνα πρωταθλήματος στο γήπεδο του Μπράιτον. Ο Ντιντιέ Ντεσάν ωστόσο, τον ξεκίνησε στα δύο ματς των «τρικολόρ», πρώτα με την Ολλανδία (2-1, προκριματικά Euro 2024) και μετά με τη Σκωτία (4-1, φιλικός αγώνας).

«Θα μπορούσε να παίξει σήμερα το βράδυ, αλλά πρέπει να παίξει και την Κυριακή», συνέχισε ο προπονητής της Λίβερπουλ. «Κύριε Ντεσάν, έτσι ξεκουράζουμε τους παίκτες. Όχι τρία λεπτά...», κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός των «Reds».