Βασικός ο Τσιμίκας για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Νότιγχαμ - Εκτός αποστολής ο Λουίς Ντίας

Κώστας Τσιμίκας - Λουίς Ντίας

Βασικός ο Τσιμίκας για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Νότιγχαμ - Εκτός αποστολής ο Λουίς Ντίας

Κώστας Τσιακλής 15:14 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 29.10.2023

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων». Από την άλλη εκτός αποστολής έμεινε ο Λουίς Ντίας μετά το σοκ της απαγωγής των γονιών του.

Με βασικό τον Κώστα Τσιμίκα υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ η Λίβερπουλ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Λουίς Ντίας.

Η δράση στην Premier League συνεχίζεται με πέντε αναμετρήσεις την Κυριακή (29/10). Στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ φιλοξενεί στις 16:00 τη Νότιγχαμ Φόρεστ και έχει μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την φέρει στο -3 από την κορυφή και την Τότεναμ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν το πρώτο τους τρίποντο μετά από πέντε αγωνιστικές προκειμένου να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ, όπως αναμενόταν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον. Από εκεί και πέρα κάτω από τα δοκάρια θα είναι φυσικά ο Άλισον, με τους Αλεξάντερ Άρνολντ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Ιμπραχίμα Κονατέ να πλαισιώνουν τον Έλληνα μπακ. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Αλέξις ΜακΆλιστερ, Ντομινίκ Σομποζλάι και Ράιαν Χράβενμπερχ ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Μοχάμεντ Σαλάχ, Ντιόγκο Ζότα και Ντάργουιν Νούνιες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής έμεινε ο Λουίς Ντίας. Ο Κολομβιανός περνάει στιγμές τρόμου μετά την είδηση ότι οι γονείς του έπεσαν θύμα απαγωγής στην πατρίδα του. Η μητέρα του έχει βρεθεί και έχει διασωθεί ωστόσο ακόμα άγνωστο παραμένει το τι γίνεται με τον πατέρα του. Η Mirror είχε ρεπορτάζ ότι ο Λουίς Μανουέλ Ντίαζ σώθηκε μετά από παρέμβαση των αστυνομικών αρχών, η οποία οδήγησε και στον θάνατο των δύο από των τεσσάρων απαγωγέων. Κάτι τέτοιο πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί και έτσι η αγωνία παραμένει.

Κάπου εδώ πρέπει να πούμε ότι στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος ακόμα δεν έχει αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα.