Το θρυμματισμένο τζάμι από τις σφαίρες στο αυτοκίνητο των απαγωγών των γονιών του Λούις Ντίας  (vids)

Το αμάξι των δραστών

i

PrtScr

Το θρυμματισμένο τζάμι από τις σφαίρες στο αυτοκίνητο των απαγωγών των γονιών του Λούις Ντίας (vids)

Κώστας Τόπας 12:55 - 29.10.2023

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο που δείχνει το όχημα, στο οποίο οι απαγωγείς είχαν μέσα τη μητέρα του Λουίς Ντίας, αφού είναι φανερό το σημάδι από σφαίρα.

Σοκάρουν τα τελευταία στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την απαγωγή των γονιών του Λουίς Ντίας. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οπλισμένοι άνδρες περικύκλωσαν το αμάξι των γονιών του διεθνούς μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ και τους απήγαγαν. Η αστυνομία κατάφερε να απελευθερώσει τη μητέρα του Λουίς Ντίας, η οποία απήχθη από ομάδα ενόπλων.

Ενώ, όπως αναφέρουν στο Νησί, η Αστυνομία φέρεται να έχει απελευθερώσει και τον πατέρα του 26χρονου Κολομβιανού, έπειτα από μια επεισοδιακή επιχείρηση της αστυνομίας. Τα Μέσα στην πατρίδα του Ντίας πάντως φέρνουν νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση.

Αυτή τη φορά ένα βίντεο κυκλοφορεί στα social media, το οποίο δείχνει πως υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στους απαγωγείς και την αστυνομία της Κολομβίας, κατά την επιχείρηση απελευθέρωσης της μητέρας του Λουίς Ντίας. Οπως φαίνεται και παρακάτω οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα όχημα, το οποίο έχει σημάδια από σφαίρες.

Ο ίδιος ο Ντίας δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο, αλλά η Λίβερπουλ κυκλοφόρησε μια δήλωση επιβεβαιώνοντας ότι ο σύλλογος υποστηρίζει τον εξτρέμ.

«Η ποδοσφαιρική ομάδα της Λίβερπουλ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι γνωρίζει μια συνεχιζόμενη κατάσταση που αφορά την οικογένεια του Λουίς Ντίαζ στην Κολομβία Ελπίζουμε θερμά το θέμα να επιλυθεί με ασφάλεια και το συντομότερο δυνατό. Εν τω μεταξύ, η ευημερία του παίκτη θα συνεχίσει να είναι η άμεση προτεραιότητά μας», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση των «Reds», αναφέρεται στην ανακοίνωση.