Η σεναριολογία μόλις άρχισε: Οι «Times» αποκάλυψαν τα δύο πρώτα ονόματα που εξετάζει η Γιουνάιτεντ για τη διαδοχή του Τεν Χαχ - Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα

O Έρικ Τεν Χάαχ

i

© PS Youtube

Η σεναριολογία μόλις άρχισε: Οι «Times» αποκάλυψαν τα δύο πρώτα ονόματα που εξετάζει η Γιουνάιτεντ για τη διαδοχή του Τεν Χαχ - Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:02 - 02.11.2023

Με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως βρίσκεται ο Έρικ Τεν Χαχ και αυτό προκάλεσε ήδη τα σενάρια αντικατάστασής του. Τα ονόματα που ακούγονται είναι δύο, όμως φαίνεται να υπάρχει ένα πρόβλημα όσον αφορά την απόκτησή τους.

Τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις «τριάρες» να διαδέχονται η μία την άλλη. Τελευταίο χτύπημα αυτό της Νιούκαστλ, η οποία και πέταξε τους «Κόκκινους Διαβόλους» εκτός Carabao Cup με σκορ 4-0.

Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό το αρνητικό σερί δημιουργεί... σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος θα αποτελέσει και τον άνθρωπο που θα επωμισθεί την αρνητική κατάσταση στην ομάδα. Σύμφωνα με τους «Times», ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Premier League, αφού ο ίδιος δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει κάτι. 

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρονται και τα ονόματα των πιθανών αντικαταστατών του, τα οποία είναι δύο. Σύμφωνα με το δημοφιλές Μέσο, ο σύλλογος εξετάζει τις περιπτώσεις των Ζινεντίν Ζιντάν και Ρούμπεν Αμορίμ, ως εναλλακτικές του Τεν Χαχ. Ο πρώτος βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούνιο, επομένως φαντάζει και πιο εύκολη η περίπτωσή του. Αυτό διότι ο δεύτερος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου και βρίσκεται από το Μάρτιο του 2020. 

Αμφότερες οι περιπτώσεις των δύο μοιάζουν όμως να περιλαμβάνουν ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι ακόμα αβέβαιο στον βρετανικό σύλλογο και επομένως οποιαδήποτε απόκτηση προπονητή μοιάζει δύσκολο να γίνει έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση.