Στα «κάγκελα» οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το πάρτι του Ράσφορντ μετά την ήττα από την Σίτι

Μάρκους Ράσφορντ

i

Μάρκους Ράσφορντ/©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images/Ideal Images

Στα «κάγκελα» οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το πάρτι του Ράσφορντ μετά την ήττα από την Σίτι

Κώστας Τόπας 09:36 - 04.11.2023

Εξαλλοι είναι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μάρκους Ράσφορντ για το γεγονός ότι ο 26χρονος Άγγλος επιθετικός παρευρέθηκε σε πάρτι μετά την βαριά ήττα από την συμπολίτισσα, Σίτι.

Ο Μάρκους Ράσφορντ ζήτησε συγγνώμη από τον Έρικ τεν Χαχ για την παρουσία του σε ένα πάρτι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Κυριακή. Δημοσιεύματα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανέφεραν ότι ο 26χρονος επιθετικός έκανε πάρτι σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Μάντσεστερ μετά την ήττα, σε μια γιορτή γενεθλίων που είχε κανονιστεί πριν από τον αγώνα. 

Ο Ράσφορντ έπαιξε 85 λεπτά στον αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» και παρόλο που ο Τεν Χαχ πιστεύει ότι ήταν «απαράδεκτο» να παρευρεθεί σε ένα πάρτι στη συνέχεια, δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των δύο ανδρών.

«Ναι το γνωρίζω, μίλησα μαζί του για αυτό. Είναι απαράδεκτο. Ζήτησε συγγνώμη και τέλος. Είναι εσωτερικό θέμα». Πιέζοντας για το αν όλα είναι καλά με τον Ράσφορντ ο Ολλανδός προπονητής επανέλαβε: «Όπως λέω, είναι εσωτερικό θέμα. Έχει πολύ κίνητρο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ξέρω πόση προσπάθεια καταβάλλει. Εκανε λάθος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ταιριάζει στην ομάδα».

Τεν Χαχ: «Πρέπει να νικήσουμε τη Φούλαμ, δική μου η ευθύνη για τη μέχρι τώρα πορεία μας»
PREMIER LEAGUE

18:23 - 03.11.2023

Τεν Χαχ: «Πρέπει να νικήσουμε τη Φούλαμ, δική μου η ευθύνη για τη μέχρι τώρα πορεία μας»

Την ευθύνη για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτέλεσμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέλαβε ο Έρικ Τεν Χαχ, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ανασύνταξη και επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Φούλαμ.

Ο Ράσφορντ δεν έχει πετύχει τόσα γκολ όπως τη σεζόν 2022-23, έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ και έχοντας μοιράσει τρεις ασίστ σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στην έδρα της Φούλαμ (04/11, 14:30) το Σάββατο στην Premier League γνωρίζοντας ότι η νίκη είναι κρίσιμη μετά τις εντός έδρας ήττες από τη Σίτι και τη Νιούκαστλ. Ο Τεν Χαχ έχει δεχτεί πίεση μετά τις κακές εμφανίσεις και τα κακά αποτελέσματα της ομάδας του, αλλά επιμένει ότι επικεντρώνεται στην ανατροπή.