Νέο πλήγμα στη Γιουνάιτεντ: Χάνει τον Κασεμίρο γι' αρκετές εβδομάδες

Κασεμίρο

i

PrtScr

Νέο πλήγμα στη Γιουνάιτεντ: Χάνει τον Κασεμίρο γι' αρκετές εβδομάδες

Κώστας Τόπας 14:30 - 03.11.2023

Ο Κασεμίρο θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες λόγω τραυματισμού του μηριαίου, επιβεβαίωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από τραυματισμό, είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρο στο ημίχρονο στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Carabao Cup με 3-0 στην έδρα της από τη Νιούκαστλ 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» το μεσημέρι της Παρασκευής (03/11) επιβεβαίωσαν ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας των 70 εκατομμυρίων ευρώ θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες, έπειτα από το χτύπημα τραυματισμού που υπέστη. 

Ο Τεν Χαχ, ο οποίος βρίσκεται υπό πίεση μετά από οκτώ ήττες στα 15 παιχνίδια της Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν, δύσκολα θα αντέξει άλλη μια ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Φούλαμ το Σάββατο (04/11, 14:30). Το αφεντικό της Γιουνάιτεντ δεν μπορεί ήδη να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λουκ Σο και Λισάντρο Μαρτίνεθ, ενώ ο Τζέιντον Σάντσο συνεχίζει να παραμένει εκτός ομάδας για πειθαρχικούς λόγους.

Με τις επιλογές του ο Τεν Χαχ δημιούργησε κλίκες στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

12:32 - 03.11.2023

Με τις επιλογές του ο Τεν Χαχ δημιούργησε κλίκες στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα, μιας κι υπάρχουν παίκτες που υποστηρίζουν τον Έρικ Τεν Χαχ κι άλλοι που ζητάνε την άμεση απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία.

Η Γιουνάιτεντ κυκλοφόρησε μια δήλωση για τον Κασεμίρο στην οποία ανέφερε: «Ο Κασεμίρο θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες λόγω ενός τραυματισμού που υπέστη κατά την ήττα μας στο Carabao Cup από τη Νιούκαστλ την Τετάρτη. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποσύρθηκε στο ημίχρονο λόγω του προβλήματος και η μετέπειτα αξιολόγηση αποκάλυψε μια πίεση που θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές εβδομάδες».