Τεν Χαχ: «Πρέπει να νικήσουμε τη Φούλαμ, δική μου η ευθύνη για τη μέχρι τώρα πορεία μας»

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

Τεν Χαχ: «Πρέπει να νικήσουμε τη Φούλαμ, δική μου η ευθύνη για τη μέχρι τώρα πορεία μας»

Ιάσονας Τσίλης 18:23 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 03.11.2023

Την ευθύνη για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτέλεσμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέλαβε ο Έρικ Τεν Χαχ, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ανασύνταξη και επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Φούλαμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει το Σάββατο (04/11) τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» και επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, μετά την βαριά ήττα - αποκλεισμό με 3-0 από τη Νιούκαστλ στο Carabao Cup.

Ο Έρικ Τεν Χαχ μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τη σημασία της αναμέτρησης, για την ευθύνη που έχει ο ίδιος για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και παράλληλα υπερασπίστηκε τους παίκτες του, τονίζοντας ότι μπορούν να επανέλθουν στα περσινά τους στάνταρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεν Χαχ

Για τη νοοτροπία της ομάδας: «Θυμάμαι πόσο πολύ παλέψαμε κόντρα στη Μπρέντφορντ. Αν δεν υπήρχε ο σωστός χαρακτήρας στα αποδυτήρια, εκείνη η ανατροπή δεν θα ερχόταν.

«Δεν μπορώ να κάνω την ομάδα να παίξει όπως έπαιζε ο Άγιαξ, διότι στον Άγιαξ είχα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι μας το DNA της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να το συνδυάσουμε με τους παίκτες που διαθέτουμε. Πέρσι το καταφέραμε. Φέτος η φιλοσοφία είναι η ίδια. Θέλω να παίζουμε από την άμυνα, αλλά εξαρτάται και από το παιχνίδι που έχουμε. Για παράδειγμα, κόντρα στη Σίτι πιεστήκαμε πολύ, οπότε έπρεπε να είμαστε πιο γρήγοροι στις πάσες μας».

Για τα προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα και κατά πόσο την επηρεάζουν: «Παλεύουμε για να ανταπεξέλθουμε. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε πάρα πολλές αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μας λείπουν αμυντικοί, τώρα μας λείπει και ο Κασεμίρο. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για την αναμέτρηση με τη Φούλαμ: «Πρέπει να νικήσουμε. Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες αν δεν το κάνουμε. Οι παίκτες θέλουν να επανορθώσουν. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις, πρέπει να επιστρέψουμε. Είδαμε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές πέρσι. Εγώ έχω την ευθύνη να τους κάνω να παίζουν καλύτερα. Δίνω ό,τι μπορώ. Έχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον, θα είμαστε μια ομάδα πολύ δύσκολο να νικηθεί».