Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μετατρέψει το «θέατρο των ονείρων» σε... απόλυτο εφιάλτη

Έρικ Τεν Χαχ

i

©Photo by Richard Heathcote/Getty Images/Ideal Images

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μετατρέψει το «θέατρο των ονείρων» σε... απόλυτο εφιάλτη

Ιάσονας Τσίλης 12:23 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 04.11.2023

Οι φετινές επιδόσεις των «κόκκινων διαβόλων» έχουν φτάσει ιστορικό χαμηλό. Πλέον, έχει πέσει και το κάστρο του «Ολντ Τράφορντ» και η ομάδα του Τεν Χαχ κατέρριψε ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-0 από τη Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ» και αποκλείστηκε από το Carabao Cup.

Το σύνολο του Τεν Χαχ, έδωσε συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις για φέτος και ο προβληματισμός στο εσωτερικό της ομάδας, εντείνεται. Ο Ολλανδός τεχνικός ανέλαβε για μια ακόμα φορά την ευθύνη για την εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» και έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη, αρχής γενομένης απ' το παιχνίδι με τη Φούλαμ.

Για να βρούμε δύο συνεχόμενες ήττες της Γιουνάιτεντ με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά στο «θέατρο των ονείρων», πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο 61 χρόνια πίσω, ενώ μετά τις δύο ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ, έφτασε τις τέσσερις στα τελευταία έξι παιχνίδια, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στην εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Μάλιστα, οι δύο νίκες απέναντι σε Μπρέντφορντ και Κοπεγχάγη ήταν αγχωτικές, αφού με τις «μέλισσες» χρειάστηκαν τα δύο γκολ του ΜακΤόμινεϊ στις καθυστερήσεις και με τους Δανούς ο Ονάνα έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις για να κρατήσει τη νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στα «κάγκελα» οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το πάρτι του Ράσφορντ μετά την ήττα από την Σίτι
PREMIER LEAGUE

09:36 - 04.11.2023

Στα «κάγκελα» οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το πάρτι του Ράσφορντ μετά την ήττα από την Σίτι

Εξαλλοι είναι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μάρκους Ράσφορντ για το γεγονός ότι ο 26χρονος Άγγλος επιθετικός παρευρέθηκε σε πάρτι μετά την βαριά ήττα από την συμπολίτισσα, Σίτι.

Η δήλωση του Γκάρι Νέβιλ αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάσταση για τους «κόκκινους διαβόλους». «Το γήπεδο μας το θέατρο των ονείρων, το κάναμε θέατρο του τίποτα! Μπροστά στα μάτια μας οι παίκτες και ο προπονητής διασύρθηκαν ξανά», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ και ίσως να μη μπορούσε κανείς να περιγράψει καλύτερα το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην 20 φορές πρωταθλήτρια Αγγλίας.