Απίθανο βίντεο με τον Τσιμίκα να προσπαθεί να μιλήσει με προφορά των Scousers και τον Φαν Νταίκ να ξεκαρδίζεται (vid)

Κώστας Τσιμίκας

i

PrtScr

Απίθανο βίντεο με τον Τσιμίκα να προσπαθεί να μιλήσει με προφορά των Scousers και τον Φαν Νταίκ να ξεκαρδίζεται (vid)

Κώστας Τόπας 13:24 - 04.11.2023

Ο Κώστας Τσιμίκας προσπάθησε να μιλήσει με προφορά των Scousers, κάτι που προκάλεσε νευρικό γέλιο στον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο Κώστας Τσιμίκας διάγει αισίως την τρίτη σεζόν του στο Άνφιλντ με την κόκκινη φανέλα και η περυσινή ήταν χωρίς αμφιβολία εκείνη που τον εκτόξευσε στα μάτια και στη συνείδηση του κόσμου της ομάδας. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να χαρίσει το τρόπαιο του FA Cup στην Λίβερπουλ, σε μία χρονιά που τον βρήκε να καθιερώνεται ως ο "Greek Scouser" της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ (σ.σ. Scousers αποκαλούνται οι φίλοι της Λίβερπουλ) και να ακούει το όνομά του να γίνεται τραγούδι στα χείλη των οπαδών.

Φέτος, μετά και τον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον, ο 27χρονος Έλληνας διεθνής μπακ έχει πάρει φανέλα βασικού και έως τώρα έχει καταγράψει επτά συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά στα αποδυτήρια της ομάδας του και αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές με το περισσότερο χιούμορ στους «κόκκινους».

Αυτό φρόντισε να το δείξει και όταν έλαβε μερικά χριστουγεννιάτικα δώρα στο προπονητικό της ομάδας του, εκεί όπου ο «Greek Scouser» άρχισε να μιλάει με την προφορά των Scousers, κάνοντας του Βέρζιλ Φαν Ντάικ και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να ξεσπάσουν σε γέλια.