Ο Λουίς Ντίας επέστρεψε στις προπονήσεις και περιμένει για την απελευθέρωση του πατέρα του από τους απαγωγείς

Λουίς Ντίας

i

PrtScr

Ο Λουίς Ντίας επέστρεψε στις προπονήσεις και περιμένει για την απελευθέρωση του πατέρα του από τους απαγωγείς

Κώστας Τόπας 13:19 - 03.11.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι ο Λουίς Ντίας επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ, περιμένοντας με αγωνία να απελευθερωθεί ο πατέρας του από τους απαγωγείς.

Ο Λουίς Ντίας βιώνει ένα δράμα τις τελευταίες μέρες. Οι γονείς του απήχθησαν την περασμένη εβδομάδα και τώρα ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έχει λάβει συμβουλές να μην ταξιδέψει στην Κολομβία για να είναι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα για ασφάλεια.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οπλισμένοι άνδρες περικύκλωσαν το αμάξι των γονιών του διεθνούς μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ και τους απήγαγαν. Η αστυνομία κατάφερε να απελευθερώσει τη μητέρα του Λουίς Ντίας, η οποία απήχθη από ομάδα ενόπλων. Ωστόσο, ο πατέρας του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού των «Reds» παραμένει αιχμάλωτος του «Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού».

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για την κατάσταση του Λουίς Ντίας, με τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει πως ο 26χρονος επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις, εν αναμονή των εξελίξεων.

Η Παρί αισιοδοξεί ότι ο Εμπαπέ θα ανανεώσει, παραμονεύουν Ρεάλ και Λίβερπουλ
LIGUE 1

12:12 - 03.11.2023

Η Παρί αισιοδοξεί ότι ο Εμπαπέ θα ανανεώσει, παραμονεύουν Ρεάλ και Λίβερπουλ

Στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι αισιόδοξοι ότι στο τέλος του σίριαλ, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα, παρά το γεγονός ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ παραμονεύουν για την απόκτηση του.

«Ο Λουίς Ντίας επέστρεψε στις προπονήσεις. Πρέπει να δούμε πώς είναι και να προχωρήσουμε. Οτιδήποτε μας δίνει λίγη ελπίδα είναι καλό, περιμένουμε καλά νέα. Είναι όλα σχετικά με αυτόν, αν θα είναι διαθέσιμος (σ.σ με τη Λούτον (05/11) ή όχι», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «Reds».