Ο Λουίς Ντίας ζητάει βοήθεια από τον κόσμο για να απελευθερωθεί ο πατέρας του από τους απαγωγείς (vid)

Λουίς Ντίας

i

PrtScr

Ο Λουίς Ντίας ζητάει βοήθεια από τον κόσμο για να απελευθερωθεί ο πατέρας του από τους απαγωγείς (vid)

Κώστας Τόπας 16:20 - 01.11.2023

Ο Λουίς Ντίας μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram το κάλεσμα για πορεία για να παροτρύνει τους απαγωγείς να απελευθερώσουν τον πατέρα του.

Ο Λουίς Ντίας βιώνει ένα δράμα τις τελευταίες μέρες. Οι γονείς του απήχθησαν την περασμένη εβδομάδα και τώρα ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έχει λάβει συμβουλές να μην ταξιδέψει στην Κολομβία για να είναι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα για ασφάλεια.

Η μητέρα του Ντίας έχει ήδη σωθεί, αλλά ο πατέρας του παραμένει αγνοούμενος. Και οι δύο απήχθησαν από άγνωστους το περασμένο Σάββατο (28/10) στο τμήμα της Καραϊβικής της Λα Γκουατζίρα, από όπου κατάγεται ο μεσοεπιθετικός των «Reds», σύμφωνα με τις αρχές.

Η κοινωνία της Αγγλίας έχει εκφράσει αλληλεγγύη και στον πατέρα του παίκτη της Λίβερπουλ. Ο ίδιος ο Λουίς Ντίας μοιράστηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων, εστιάζοντας στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram, μια εικόνα με το κάλεσμα σε πορεία για να ζητήσει την απελευθέρωση του πατέρα του. «Πάρτε το κερί σας για να ανάψετε το φως της ελπίδας», γράφει.

Ο Όλμερ Ντίας, θείος του ποδοσφαιριστή και αδελφός του απαχθέντος Λουίς Μανουέλ Ντίας, εξήγησε την αγωνία που περνούν. 

Απαγορεύτηκε στον Λούις Ντίας να ταξιδέψει στην Κολομβία για να βρει τον πατέρα του για λόγους ασφαλείας
PREMIER LEAGUE

15:26 - 31.10.2023

Απαγορεύτηκε στον Λούις Ντίας να ταξιδέψει στην Κολομβία για να βρει τον πατέρα του για λόγους ασφαλείας

Ο Λουίς Ντίας επιθυμούσε να επιστρέψει στην Κολομβία για να βρεθεί δίπλα στη μητέρα του και να προσπαθήσει να βοηθήσει τις αρχές να εντοπίσουν και τον πατέρα του που ακόμα αγνοείται, μετά την απαγωγή.

«Ζητάμε την άμεση απελευθέρωσή του γιατί είμαστε απελπισμένοι, είμαστε στενοχωρημένοι, δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτόν. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε για να αποκτήσει σύντομα την ελευθερία του και να μπορέσει να τον έχει πίσω στο σπίτι», πρόσθεσε.», είπε σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο.