Με buzzer beater του Φερνάντες η Γιουνάιτεντ «άλωσε» την έδρα της Φούλαμ

Μπρούνο Φερνάντες

i

©Printscreen

Με buzzer beater του Φερνάντες η Γιουνάιτεντ «άλωσε» την έδρα της Φούλαμ

Κώστας Τσιακλής 16:31 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 04.11.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Φούλαμ με γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 90+1'.

Η Φούλαμ υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 11η αγωνιστική της Premier League, με τους «κόκκινους διαβόλους» να κυνηγούν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ. Τελικά η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ τα κατάφερε, χάρη σε ένα γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 90+1' (0-1). 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ στο 9'. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες, ο Γκαρνάτσο έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο ΜακΤόμινεϊ σκόραρε από κοντά. Μετά από περίπου τέσσερα λεπτά, ο VAR φώναξε τον διαιτητή για on field review και εκείνος άλλαξε την απόφαση του, ακυρώνοντας το γκολ, αφού θεώρησε ότι ο Μαγκουάιρ που κινούνταν προς τη μπάλα επηρέαζε τη φάση.

Στο 34' ο Μπρούνο Φερνάντες προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Λένο με ένα σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, ωστόσο ο έμπειρος τερματοφύλακας της Φούλαμ ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Γουίλιαν απείλησε με μακρινό σουτ, το οποίο όμως ήταν άστοχο.

Ο μεσοεπιθετικός της Φούλαμ, δοκίμασε ξανά την τύχη με μια ωραία προσπάθεια εκτός περιοχής στο 57', με το τελείωμα του να περνάει λίγο έξω απ' το κάθετο δοκάρι του Ονάνα. Στο 61', οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία, με τον Ονάνα να αποκρούει εντυπωσιακά, αρχικά το σουτ του Γουίλσον και έπειτα την προσπάθεια του Παλίνια από το ύψος του πέναλτι, κρατώντας το μηδέν για τη Γιουνάιτεντ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Φούλαμ έγινε ξανά επικίνδυνη στο 65' με την κοντινή κεφαλιά του Μουνίθ που κατέληξε πάνω από την εστία του Ονάνα. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η επόμενη καλή στιγμή ήταν στο 84' για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μπρούνο Φερνάντες δοκίμασε ένα μακρινό σουτ όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λένο που πραγματοποίησε μια καλή απόκρουση.

Ο λόγος που οι οπαδοί της Φούλαμ σήκωσαν κίτρινες κάρτες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

15:51 - 04.11.2023

Ο λόγος που οι οπαδοί της Φούλαμ σήκωσαν κίτρινες κάρτες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι οπαδοί της Φούλαμ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήκωσαν κίτρινες κάρτες για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων.

Τελικά ο Πορτογάλος ήταν αυτός που λύτρωσε τη Γιουνάιτεντ στο 90+1'. Ο Φερνάντες πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, άδειασε δύο αντιπάλους και με ωραίο πλασέ νίκησε το Λένο για το 0-1. Το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβηκαν στην 6η θέση με 18 βαθμούς. Από την άλλη η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα έμεινε στην 14η θέση με 12 βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ