Ο Τεν Χαχ άφησε εκτός αποστολής τον Ράσφορντ με τη Φούλαμ λόγω τραυματισμού

Μάρκους Ράσφορντ

i

©print screen

Ο Τεν Χαχ άφησε εκτός αποστολής τον Ράσφορντ με τη Φούλαμ λόγω τραυματισμού

Κώστας Τόπας 13:58 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 04.11.2023

Ο Έρικ Τεν Χαχ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μάρκους Ράσφορντ, λόγω ενός τραυματισμού και όχι εξαιτίας του πάρτι που συμμετείχε χωρίς την άδεια της ομάδας του.

Ο Μάρκους Ράσφορντ ζήτησε συγγνώμη από τον Έρικ τεν Χαχ για την παρουσία του σε ένα πάρτι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Κυριακή. Δημοσιεύματα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανέφεραν ότι ο 26χρονος επιθετικός έκανε πάρτι σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Μάντσεστερ μετά την ήττα, σε μια γιορτή γενεθλίων που είχε κανονιστεί πριν από τον αγώνα.

Σήμερα (04/11, 14:00) οι «κόκκινοι διάβολοι» φιλοξενούνται από τη Φούλαμ, σε ένα ματς όπου ο Έρικ Τεν Χαχ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάρκους Ράσφορντ. Ο λόγος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Νησί δεν είναι εξαιτίας του πάρτι, αλλά λόγω ενός τραυματισμού που υπέστη στην τελευταία προπόνηση, ο 26χρονος Άγγλος επιθετικός.

Ετσι, για το ματς κόντρα στους «χωριάτες», ο Έρικ Τεν Χαχ έδωσε φανέλα βασικού στους: Ονάνα, Ουάν Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Έβανς, Ντάλοτ, ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν, Φερνάντες, Γκαρνάτσο, Άντονι και Χόιλουντ.

«Ο Ράσφορντ ταξίδευε μαζί μας στην αποστολή αλλά μετά δεν τα κατάφερε. Δεν είναι έτοιμος για το ματς σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαχ.