Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο Μαρθελίνο μετά τη Μαρσέιγ μπορεί να βρεθεί ξανά στον δρόμο του «τριφυλλιού» με τη Βιγιαρεάλ!

Μαρθελίνο

i

Μαρθελίνο/©Intime

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο Μαρθελίνο μετά τη Μαρσέιγ μπορεί να βρεθεί ξανά στον δρόμο του «τριφυλλιού» με τη Βιγιαρεάλ!

Γιώργος Σακελλαρίου 18:19 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 06.11.2023

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Βιγιαρεάλ σκέφτεται νέα αλλαγή προπονητή και φαβορί είναι ο Μαρθελίνο, ο οποίος αποχώρησε τον Σεπτέμβριο από τη Μαρσέιγ!

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να συναντήσει ξανά τον Μαρθελίνο!

Ο Ισπανός τεχνικός έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ, έπειτα από τις απειλές των οπαδών στη διοίκηση τον περασμένο Σεπτέμβριο. Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι αποκλείστηκε με την ομάδα της Μασσαλίας από τους «πράσινους» στα προκριματικά του Champions League.

Τώρα το όνομά του παίζει δυνατά για τη Βιγιαρεάλ, μία ακόμα αντίπαλο του «τριφυλλιού» στο Europa League. Το «κίτρινο υποβρύχιο» παραπαίει στη La Liga. Ηττήθηκε εντός έδρας 3-2 από τη Μπιλμπάο (έχανε 3-0 στο 30’) και σύμφωνα με τη Marca η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Πατσετά (η σεζόν στη Βιγιαρεάλ ξεκίνησε με τον Κίκε Σετιέν στον πάγκο) και φαβορί φαίνεται να είναι ο Μαρθελίνο!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: «Η Βιγιαρεάλ είναι εκτός λειτουργίας... Η άφιξη του Πατσέτα, μετά την απόλυση του Κίκε Σετιέν στην αρχή της σεζόν, δεν άλλαξε την αρνητική ατμόσφαιρα και τα άσχημα αποτελέσματα συνοδεύτηκαν από μια περίπλοκη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και στην εξέδρα. Η οικογένεια Ρόιγ σκέφτεται μία νέα αλλαγή στον πάγκο και σε αυτή την κατάσταση εμφανίζεται το όνομα του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ. Η άφιξη του Αστουριανού τεχνικού στους κίτρινους θα μπορούσε να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Ο έμπειρος τεχνικός που τελείωσε άσχημα τη θητεία του στη Μασσαλία, με σχεδόν αναγκαστική απόλυση από τους ultras της Μαρσέιγ, θα ήταν πρόθυμος να αναλάβει, εάν ο σύλλογος αποφασίσει να απολύσει τον Πατσετά.

Οι αιρθμοί του τελευταίου δεν είναι καλοί. Μόλις τέσσερις νίκες σε έντεκα ματς και μία από αυτές στο Κύπελλο και το αίσθημα έλλειψης ελέγχου έχει εγκατασταθεί στο περιβάλλον της ομάδας. Η κουβέντα που είχε για 10 και πλέον λεπτά (μετά την ήττα από τη Μπιλμπάο) με τον Ρόιγ στο γήπεδο ήταν πολύ σημαντική.

Παναθηναϊκός: Στο επίκεντρο συγκεκριμένοι στόπερ, μπάτζετ «όσο χρειαστεί» για τη μεταγραφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:37 - 06.11.2023

Παναθηναϊκός: Στο επίκεντρο συγκεκριμένοι στόπερ, μπάτζετ «όσο χρειαστεί» για τη μεταγραφή

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα διαθέσει όσα χρήματα χρειαστούν για την απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού, ενώ οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού τσεκάρουν ήδη παίκτες τους οποίους έχουν ξεχωρίσει.

Ο Μαρθελίνο οδήγησε τη Βιγιαρεάλ για 177 αγώνες με 1,7 βαθμούς, ανά αγώνα, κάτι το αξιοσημείωτο. Πήρε την ομάδα σε πολύ υψηλά επίπεδα τόσο στη La Liga, όσο και στην Ευρώπη, αλλά η αποχώρησή του ήταν τραυματική. Τις τελευταίες ημέρες, οι διαφορές με την οικογένεια Ρόιγ έχουν λυθεί και θα ήταν διατεθειμένος να πάρει την ομάδα σε περίπτωση διαζυγίου με τον Πατσετά».