Ο Μλαντένοβιτς επιχείρησε να σκοράρει νωρίτερα με τον ίδιο τρόπο (vid)

Ο Μλαντένοβιτς πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Λαμία

i

Intime

Ο Μλαντένοβιτς επιχείρησε να σκοράρει νωρίτερα με τον ίδιο τρόπο (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:12 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 06.11.2023

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς χρίστηκε σκόρερ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με ένα πανέμορφο γκολ. Με έναν τρόπο που ο Σέρβος αριστερός μπακ επιχείρησε να πετύχει αμέσως μετά τη σέντρα!

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», με μία όμορφη και δύσκολη εκτέλεση στο 31ο λεπτό. Ο Σέρβος αριστερός μπακ πήρε τη μπάλα αριστερά, έξω από τη μεγάλη περιοχή και ένα ζυγισμένο σουτ με φάλτσο, πέτυχε το 1-0.

Παρόμοια γκολ έχουν επιτευχθεί στο ποδόσφαιρο, αλλά στη συντριπτική πλειονότητα τους κατά τύχη. Αυτό δεν ισχύει για τον Μλαντένοβιτς, ο οποίος κοντρόλαρε τη μπάλα και σημάδεψε.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», με μία όμορφη και δύσκολη εκτέλεση στο 31ο λεπτό. Ο Σέρβος αριστερός μπακ πήρε τη μπάλα αριστερά, έξω από τη μεγάλη περιοχή και ένα ζυγισμένο σουτ με φάλτσο, πέτυχε το 1-0. Παρόμοια γκολ έχουν επιτευχθεί στο ποδόσφαιρο, αλλά στη συντριπτική πλειονότητα τους κατά τύχη. Αυτό δεν ισχύει για τον Μλαντένοβιτς, ο οποίος κοντρόλαρε τη μπάλα και σημάδεψε. Ο 32χρονος αμυντικός ήθελε να σκοράρει και ήξερε που να σουτάρει. Είχε υπολογίσει την τροχιά και τη δύναμη που θα έβαζε και έστειλε τη μπάλα συστημένη στο δεξί «γάμα» του Κοσέλεφ. Άλλωστε, ο Μλαντένοβιτς επιχείρησε να σκοράρει με παρόμοιο τρόπο, στο 1ο λεπτό της ίδια αναμέτρησης. Στην εξέλιξη της φάσης μετά το δοκάρι του Ιωαννίδη, ο Σέρβος είχε προωθηθεί, έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε, αλλά στην πρώτη απόπειρα του αστόχησε. Ο Μλαντένοβιτς είναι ένας αριστερός μπακ με στατιστικά που παραπέμπουν σε εξτρέμ. Το σκοράρισμα μόνο άγνωστη έννοια δεν είναι για τον Σέρβος, αφού το επιδιώκει σε κάθε ευκαιρία. Ο Μλαντένοβιτς σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως συνολικά στην καριέρα του έχει πετύχει 30 γκολ. Τα 29 σε συλλογικό επίπεδο και ένα με την Εθνική Σερβίας. Αντίστοιχα, ο Μλαντένοβιτς έχει 67 ασίστ, τις 59 με ομάδες και τις 8 με το εθνόσημο.

Ο 32χρονος αμυντικός ήθελε να σκοράρει και ήξερε που να σουτάρει. Είχε υπολογίσει την τροχιά και τη δύναμη που θα έβαζε και έστειλε τη μπάλα συστημένη στο δεξί «γάμα» του Κοσέλεφ.

Άλλωστε, ο Μλαντένοβιτς επιχείρησε να σκοράρει με παρόμοιο τρόπο, στο 1ο λεπτό της ίδια αναμέτρησης. Στην εξέλιξη της φάσης μετά το δοκάρι του Ιωαννίδη, ο Σέρβος είχε προωθηθεί, έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε, αλλά στην πρώτη απόπειρα του αστόχησε.

Ο Μλαντένοβιτς είναι ένας αριστερός μπακ με στατιστικά που παραπέμπουν σε εξτρέμ. Το σκοράρισμα μόνο άγνωστη έννοια δεν είναι για τον Σέρβος, αφού το επιδιώκει σε κάθε ευκαιρία.

Ο Μλαντένοβιτς σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως συνολικά στην καριέρα του έχει πετύχει 30 γκολ. Τα 29 σε συλλογικό επίπεδο και ένα με την Εθνική Σερβίας. Αντίστοιχα, ο Μλαντένοβιτς έχει 67 ασίστ, τις 59 με ομάδες και τις 8 με το εθνόσημο.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Ο Αράο ήταν ο πρώτος που αγκάλιασε τον Μλαντένοβιτς στο γκολ του Παναθηναϊκού (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:19 - 04.11.2023

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Ο Αράο ήταν ο πρώτος που αγκάλιασε τον Μλαντένοβιτς στο γκολ του Παναθηναϊκού (vid)

Τι κι αν την περασμένη αγωνιστική πιάστηκαν στα χέρια; Αράο και Μλαντένοβιτς άφησαν πίσω την κόντρα που είχαν και αγκαλιά πανηγύρισαν το γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία.

Ο Μλαντένοβιτς αποκτήθηκε για να προσδώσει μεγάλη επιθετικότητα και νούμερα στην αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού. Με τρεις ασίστ και ένα γκολ μέχρι τώρα, ο Σέρβος άσος δικαιώνει τις προσδοκίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο ίδιος βάζει... υποθήκη για να πανηγυρίσει και άλλους τίτλους και να πάρει μέρος στο Euro 2024 με την πατρίδα του!