«I did nothing» από τον Αράο στην... ανακάλυψη του Μανούχου (vid)

«I did nothing» από τον Αράο στην... ανακάλυψη του Μανούχου (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:50 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 05.11.2023

Ο Γουίλιαν Αράο αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο διαιτητής Μανούχος τον απέβαλλε σε μία φάση που δεν είχε καν επαφή με τον Ακούνια της Λαμίας και άφησε τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες!

Ο Γουίλιαν Αράο έχει αντιμετωπίσει πολλά στην καριέρα του, όμως δεν είχε ιδέα από τους Έλληνες διαιτητές. Στο «Αθανάσιος Διάκος», ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έμαθε με τον χειρότερο τρόπο αυτά που έχουν βιώσει οι συμπαίκτες του, οι οποίοι ανήκουν στον Παναθηναϊκό από την προηγούμενη σεζόν.

Ο Αράο αποβλήθηκε στο 83' με δεύτερη κίτρινη, σε μία φάση που είχε μαζέψει εγκαίρως το πόδι του και δεν ακούμπησε καν τον Ακούνια. Ωστόσο, ο Μανούχος, παρότι βρέθηκε κοντά, απέβαλλε τον 31χρονο μέσο του Παναθηναϊκού και έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στη Λαμία.

Ο Βραζιλιάνος στην κυριολεξία, αδυνατούσε να πιστέψει τι συνέβη. Μόλις αντίκρισε την κόκκινη του Μανούχου, μονολογούσε «I did nothing. Nothing. Nothing».  Σε ελληνική μετάφραση: «Δεν έκανα τίποτα. Τίποτα. Τίποτα». Με το ριπλέι να δικαιώνει πλήρως τα λεγόμενα του Αράο.

Ο Αράο δεν έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια προσδοκώντας στη δικαίωση από το VAR. Ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού χρειάστηκε μερικά να συνειδητοποίησει ότι στην προκειμένη περίπτωση, δεν προβλέπεται από τον κανονισμό ο έλεγχος από το Instant Replay.

Παρέμβαση Αλαφούζου με αιχμές για το Λαμία - Παναθηναϊκός: «Πέρυσι πέντε παίκτες μας κατέληξαν στο νοσοκομείο χωρίς κόκκινη κάρτα!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:23 - 04.11.2023

Παρέμβαση Αλαφούζου με αιχμές για το Λαμία - Παναθηναϊκός: «Πέρυσι πέντε παίκτες μας κατέληξαν στο νοσοκομείο χωρίς κόκκινη κάρτα!»

O Γιάννης Αλαφούζος θυμήθηκε στο «Χ» τους πολλούς τραυματισμούς παικτών του Παναθηναϊκού πέρυσι στο «Αθανάσιος Διάκος» και ευχήθηκε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο.

Δυστυχώς για τον Αράο, το VAR επεμβαίνει μόνο σε απ' ευθείας αποβολές. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα εναπόκειται καθαρά στην κρίση του διαιτητή και ο Μανούχος υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα.

Ο Αράο πήγε απαρηγόρητος στα αποδυτήρια, γιατί άφησε τους συμπαίκτες του με δέκα στο τερέν. Επίσης, ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Βραζιλιάνος πρωταγωνίστησε σε αρνητικό περιστατικό μετά τον καυγά του με τον Μλαντένοβιτς. 

Ευτυχώς, ο Μπερνάρ και ο Σπόραρ διόρθωσαν το σφάλμα του ολέθριο λάθος του Μανούχου και έβγαλαν τον Αράο από μία δεινή συναισθηματική κατάσταση, για την οποία ουδόλως ευθυνόταν...