Παρέμβαση Αλαφούζου με αιχμές για το Λαμία - Παναθηναϊκός: «Πέρυσι πέντε παίκτες μας κατέληξαν στο νοσοκομείο χωρίς κόκκινη κάρτα!»

Γιάννης Αλαφούζος

i

Intime

Παρέμβαση Αλαφούζου με αιχμές για το Λαμία - Παναθηναϊκός: «Πέρυσι πέντε παίκτες μας κατέληξαν στο νοσοκομείο χωρίς κόκκινη κάρτα!»

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:23 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 04.11.2023

O Γιάννης Αλαφούζος θυμήθηκε στο «Χ» τους πολλούς τραυματισμούς παικτών του Παναθηναϊκού πέρυσι στο «Αθανάσιος Διάκος» και ευχήθηκε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο.

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι είχε φύγει νικητής από το «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, έχοντας υποστεί πέντε τραυματισμούς, απόρροια και του σκληρού παιχνιδού των γηπεδούχων.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θυμήθηκε τα περσινά γεγονότα και ευχήθηκε με ανάρτηση στην πλατφόρμα «X» να μην επαναληφθεί το γεγονός και να μην χρειαστεί να πάνε «πράσινοι» στο νοσοκομείο.

«Περισυ στην Λαμία είχαμε έξι τραυματίες και οι πέντε κατέληξαν στο νοσοκομείο… καμία κόκκινη κάρτα. Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τραυματισμούς….» σχολίασε ο Αλαφούζος.

Δεν είναι σαφές εάν ο Αλαφούζος ενοχλήθηκε με κάποια υπόδειξη του διαιτητή Μανούχου στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και αποφάσισε να αναρτήσει το σχόλιο του.

Το ματς είχε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα στα πρώτα λεπτά, με τον ρέφερι από την Αργολίδα να σφυρίζει πολλές φορές και να καλεί τους γιατρούς για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε παίκτες.

Πάντως, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός για ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ή της Λαμίας, με όλους να ολοκληρώνουν το πρώτο ημίχρονο.