Φύλλο καταγραφής ενεργειών από νοσηλευτή το έγγραφο που παρουσιάστηκε για τον Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ μετά τον τραυματισμό του από την κροτίδα

i

© Intime

Φύλλο καταγραφής ενεργειών από νοσηλευτή το έγγραφο που παρουσιάστηκε για τον Χουάνκαρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:00 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 03.11.2023

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το έγγραφο που παρουσιάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τον Χουάνκαρ και προέρχεται από το «Υγεία», είναι το φύλλο καταγραφής ενεργειών για έναν ασθενή.

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού παρουσίασαν ένα έγγραφο στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, για το οποίο τονίζουν ότι προέρχεται από το νοσοκομείο «Υγεία» και το οποίο δίνει μία τελείως διαφορετική εκδοχή για την κατάσταση της υγείας του Χουάνκαρ το βράδυ της Κυριακής, μετά το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» ισχυρίζονται πως το συγκεκριμένο χαρτί περιγράφει με σαφήνεια ότι ο Χουάνκαρ ήταν απολύτως καλά και επί της ουσίας, μπορούσε να αγωνιστεί στο παιχνίδι.

Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Ακόμα κι αν μειώθηκε η ακοή του Χουάνκαρ, τι τον εμπόδιζε να αγωνιστεί; Πιάνο θα παίξει;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:20 - 03.11.2023

Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Ακόμα κι αν μειώθηκε η ακοή του Χουάνκαρ, τι τον εμπόδιζε να αγωνιστεί; Πιάνο θα παίξει;»

Τη δική του άποψη σχετικά με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ κατέθεσε ο Ολυμπιακός κατά τη διαδικασία της εκδίκασης της έφεσης διά στόματος ενός εκ των δικηγόρων του, Βασίλη Δημακόπουλου.

Στον Παναθηναϊκό δεν ανησυχούν με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ούτε προτίθενται να καταθέσουν ένσταση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το έγγραφο που εμφάνισαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού είναι ένα απλό φύλλο ενεργειών, το οποίο έχει συντάξει ένας νοσηλευτής.

Το μέλος του ιατρικού προσωπικού του «Υγεία» απλώς προέβη στη συνηθισμένη πρακτική καταγραφής των εσωτερικών κινήσεων ενός ασθενή. Ο οποίος στην προκειμένη ήταν ο Χουάνκαρ.

Που είναι και σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο Χουάνκαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:23 - 28.10.2023

Που είναι και σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ συνεχίζει να απέχει από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, δεν θα αγωνιστεί ούτε εναντίον του Πανσερραϊκού και η απορία για την ανάρρωση από τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μεγαλώνει.

Είναι μία τυπική διαδικασία που ακολουθείται από το νοσοκομείο για κάθε περιστατικό και δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Σίγουρα, δεν έχει τη σημασία και τη βαρύτητα της επίσημης διάγνωσης από εξιδεικευμένο γιατρό, με τη σφραγίδα και την υπογραφή του.

Οι νομικοί του Παναθηναϊκού προσκόμισαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τον ιατρικό φάκελο του Χουάνκαρ, μαζί με τις εξετάσεις του. Ο οποίος αποτυπώνει λεπτομέρως το πρόβλημα του Ισπανού αριστερού μπακ και τη σοβαρότητα του.

Επιπροσθέτως, καθ’ όλες τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Χουάνκαρ, ήταν παρών ο γιατρός του Ολυμπιακού, κύριος Θέος. Με τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού να επιτρέπουν την παρουσία του, παρότι μπορούσαν να επικαλεστούν το ιατρικό απόρρητο.

Ο Χουάνκαρ διαγνώστηκε με διάσειση λαβυρίνθου, διάγνωση που προέκυψε από ενδελεχή έλεγχο και λαμβάνει εδώ και δέκα μέρες φαρμακευτική αγωγή. Είναι αδιαμφισβήτητητα γεγονότα, τα οποία έχουν πιστοποιηθεί από γιατρούς, με τον 33χρονο αμυντικό να τελεί ακόμα υπό παρακολούθηση.