Παναθηναϊκός: Τα νεότερα με Βιλένα, Χουάνκαρ και Πάλμερ-Μπράουν

Τόνι Βιλένα

i

Intime

Παναθηναϊκός: Τα νεότερα με Βιλένα, Χουάνκαρ και Πάλμερ-Μπράουν

Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για όσα ισχύουν με τους τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που συμπεριλαμβάνονται στο ιατρικό δελτίο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με την ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11) στις 14:00 και έως την εξάντλησή τους που θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων και της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League (5 /11, 19:30).

Ο Τόνι Βιλένα νιώθει λιγότερες ενοχλήσεις για την κάκωση στο αριστερό γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο 28χρονος χαφ θα δοκιμάσει πιθανότατα την Πέμπτη να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του, μια μέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Λαμία.

Αλαφούζος: «Ο Ολυμπιακός είναι το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:20 - 31.10.2023

Αλαφούζος: «Ο Ολυμπιακός είναι το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στο Πρακτορείο Reuters και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο διεκόπη.

Ο χρόνος είναι μικρός μέχρι την Παρασκευή, όταν και η αποστολή του Τριφυλλιού θα αναχωρήσει από το Κορωπί. Ο τραυματισμός του Βιλένα δεν είναι σοβαρός και αναμένεται να ταξιδέψει στη Φθιώτιδα.

Ο Ολλανδός μέσος δεν θα παίξει βασικός το Σάββατο, αφού θα έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, θέλει και ο ίδιος ο Βιλένα να είναι στον πάγκο, για να βοηθήσει ως αλλαγή αν χρειαστεί.

Ο Χουάνκαρ την Τετάρτη δεν πήγε καν στο Κορωπί και παραμένει σπίτι του, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή. Ο Ισπανός αριστερός μπακ σίγουρα δεν υπολογίζεται για το σαββατιάτικο ματς με τη Λαμία και πλέον είναι αμφίβολος για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Ρεν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Τέλος, ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν συνεχίζει την αποκατάσταση για το οστικό οίδημα στην ποδοκνημική. Είναι προφανές ότι ο Αμερικανός στόπερ σίγουρα δεν θα έχει αποθεραπευτεί μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, όταν ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Κηφισιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Τριφυλλιού για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, rondo, ανάπτυξη παιχνιδιού, τακτική και παιχνίδι.