Παναθηναϊκός: Θα παραστεί στην εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Βαγιάκος

i

Intime

Παναθηναϊκός: Θα παραστεί στην εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:10 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 31.10.2023

Ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και θα προσπαθήσει να άρει τον αποκλεισμό του από την ακροαματική διαδικασία.

Τη δική του έφεση κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Με την οποία δεν αμφισβητεί το σκέλος του μηδενισμού του Ολυμπιακού, αλλά η απόρριψη της κύριας παρέμβασης του Τριφυλλιού.

Άμεση παρενέργεια της οποίας είναι ο ουσιαστικός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. 

Απίθανο βίντεο μέσα από το πούλμαν: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τραγουδούν «Πανάθα μου σε αγαπώ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:50 - 31.10.2023

Απίθανο βίντεο μέσα από το πούλμαν: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τραγουδούν «Πανάθα μου σε αγαπώ»

Με συνθήματα και φωνές υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού την ομάδα τους, μετά τη νίκη της στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού με 66-54. Δείτε την ομάδα του Αταμάν να τραγουδάει μαζί με τους πράσινους φιλάθλους.

Ήδη, ο Ολυμπιακός εφεσίβαλε, όπως αναμενόταν, την απόφαση της Αθλητικής Δικαστή της Super League, Αντιγόνης Σταμολέκα και θα διεκδικήσει την αθώωση του. Καθώς και τη συνέχιση του παιχνιδιού από το 49ο λεπτό, όταν και διακόπηκε λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας.

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ στράφηκαν κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασης τους και θα παρουσιαστούν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ζητώντας το δικαίωμα να εισακουστούν.

Παναθηναϊκός: Η τελευταία κουβέντα στην ένταση Αράο-Μλαντένοβιτς ανήκει στον Γιοβάνοβιτς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:35 - 30.10.2023

Παναθηναϊκός: Η τελευταία κουβέντα στην ένταση Αράο-Μλαντένοβιτς ανήκει στον Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κρύφτηκε για τις εντυπώσεις που προξένησε ο διαπληκτικός των Αράο - Μλαντένοβιτς και όσων άλλων παικτών συμμετείχαν και θα ασχοληθεί με το ζήτημα στην επόμενη προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Με σκοπό να εκθέσουν τις θέσεις του Παναθηναϊκού και να προσκομίσουν τη γνωμάτευση για το πρόβλημα υγείας του Χουάνκαρ, μαζί με το ιατρικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει.

Κατά πάγια πρακτική, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν απορρίπτει ή αποδέχεται τέτοιες κινήσεις πριν την εκδίκαση. Αντιθέτως, το όργανο τις ακούει και έπειτα, ανακοινώνει την απόφαση του μαζί με την ετυμηγορία για την κύρια υπόθεση.

H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναμένεται να συνεδριάσει την Πέμπτη, ούτως ώστε την Παρασκευή ή το αργότερο το Σάββατο, να εκδώσει απόφαση. Πρωτοβάθμια, ο Παναθηναϊκός κέρδισε και ο Ολυμπιακός μηδενίστηκε, ενώ του αφαιρέθηκε ένας επιπλέον βαθμός και θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.