Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για τη Ρεν στη Γαλλία

Γουίλιαν Αράο

i

Intime

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για τη Ρεν στη Γαλλία

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:56 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 31.10.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πάρει εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεν και ενημέρωσε τους οπαδούς για τον τρόπο διάθεσης.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρεν στη Γαλλία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου. Ένα παιχνίδι που έχει πάρει οριακό χαρακτήρα μετά την ήττα του Τριφυλλιού στη Λεωφόρο με 2-1. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχουν συμπαράσταση από τους οπαδούς στη Γαλλία, με την ΠΑΕ να ενημερώνει για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Αλαφούζος: «Ο Ολυμπιακός είναι το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:20 - 31.10.2023

Αλαφούζος: «Ο Ολυμπιακός είναι το κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στο Πρακτορείο Reuters και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο διεκόπη.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Europa League Ρεν – Παναθηναϊκός στις 9 Νοεμβρίου 2023, τα εξής:

* Οι αιτήσεις για τον εν λόγω αγώνα θα γίνονται δεκτές από σήμερα 31/10 έως αύριο 1/11 στις 8 μ.μ. Λόγω της υψηλής ζήτησης, θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας για τους κατόχους καρτών διαρκείας και χρονικής αποστολής των email.

* Τα αιτήματα υποβάλλονται στη διεύθυνση [email protected].

* Για να είναι έγκυρο το αίτημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητα, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail για κάθε κάτοχο εισιτηρίου.

* Σε περίπτωση που το αίτημα ικανοποιηθεί βάσει των κανονισμών ασφαλείας της UEFA, θα χρειαστεί να μας κοινοποιηθούν οι εξής επιπλέον πληροφορίες: Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης και επιστροφής, εταιρία και κωδικοί πτήσεων, ξενοδοχείο διαμονής.

* Οι φίλαθλοι που θα εξυπηρετηθούν, θα λάβουν e-mail από το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων με τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων τους.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας».