Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Απώλεια βαθμών για τη Ρεν

Λοριάν - Ρεν

i

© PrtScr

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Απώλεια βαθμών για τη Ρεν

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:29 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 29.10.2023

Η Ρεν έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, όμως στο 81ο λεπτό το Στρασβούργο ισοφάρισε σε 1-1 και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Ρεν που πριν από λίγες ημέρες επικράτησε του Παναθηναϊκού στο Europa League, έφερε ακόμη μία ισοπαλία εντός έδρας στο εγχώριο πρωτάθλημα κόντρα στο Στρασβούργο με 1-1. 

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 23ο λεπτό με τον Αντριέν Τρουφέ. Ο Γάλλος πήρε την μπάλα από το ριμπάουντ και από την άκρη της περιοχής, εξαπέλυσε ένα χαμηλό σουτ για να κάνει το 1-0 για τους Ρενέ. 

Η Ρεν είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά η ομάδα του Στρασβούργου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81ο λεπτό με τον Μοτιμπά. Ο Νοτιοαφρικανός με σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τους φιλοξενούμενους.    

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League είναι στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, ενώ το Στρασβούργο βρίσκεται στη 14η θέση με 11 πόντους. 

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιοβάνοβιτς: «Αυτό να συμβαίνει αλλού, όχι σε μας! Το γεγονός μαύρισε την εικόνα μας και με χάλασε!» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:22 - 29.10.2023

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιοβάνοβιτς: «Αυτό να συμβαίνει αλλού, όχι σε μας! Το γεγονός μαύρισε την εικόνα μας και με χάλασε!» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν άφησε να περάσει το επεισόδιο των παικτών του στο 3-0 για ένα φάουλ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι τον χάλασε αυτό και είπε ότι μπορούσε να κάνει και περισσότερους αλλαγή πλην των Αράο, Μλαντένοβιτς.

Η ενδεκάδα της Ρεν: Μανταντά, Ασινιόν (70' Γκ. Ντουέ), Ομαρί, Μπελοσιάν, Τριφέρ, Μποριζό, Μάτιτς (76' Σανταμαριά), Ντουέ, Μπλας (82' Ρίντερ), Καλιμουεντό (70' Τεριέ), Γκουιρί (82' Σαλάχ). 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (11ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ