Άστραψε και βρόντηξε ο Γιοβάνοβιτς: «Αυτό να συμβαίνει αλλού, όχι σε μας! Το γεγονός μαύρισε την εικόνα μας και με χάλασε!» (vid)

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιοβάνοβιτς: «Αυτό να συμβαίνει αλλού, όχι σε μας! Το γεγονός μαύρισε την εικόνα μας και με χάλασε!» (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 22:22 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 29.10.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν άφησε να περάσει το επεισόδιο των παικτών του στο 3-0 για ένα φάουλ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι τον χάλασε αυτό και είπε ότι μπορούσε να κάνει και περισσότερους αλλαγή πλην των Αράο, Μλαντένοβιτς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μασάει τα λόγια του.

Τα όσα έγιναν στο τέλος του ημιχρόνου με το σκορ στο 3-0 και τον αντίπαλο με δέκα παίκτες, εξόργισαν τον Σέρβο προπονητή του Παναθηναϊκού

Ο έμπειρος προπονητής δεν χάιδεψε αυτιά. Το αντίθετο. Έστειλε μήνυμα ότι φαινόμενα, όπως να μαλώνουν οι ποδοσφαιριστές του για ένα φάουλ, θα τελειώσουν μία και καλή. Στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε ότι υπάρχουν παιδικές αρρώστιες, αλλά θα τις εξαλείψει με κάθε κόστος και ανέφερε επίσης ότι αν δεν είχε την αναγκαστική αλλαγή του Βιλένα, ενδεχομένως να μην άλλαζε μόνο τον Αράο και τον Μλαντένοβιτς

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου για το δυσάρεστο περιστατικό:

«Μπορεί να συμβαίνει αυτό σε αρκετές ομάδες στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι σε εμάς. Σ ένα ματς που το σκορ ήταν 3-0… Έχουμε παιδικές αρρώστιες, σιγά σιγά θα τις εξαλείψουμε με όποιο κόστος μπορεί να έχουμε ως ομάδα. Δεν είναι εικόνα, αλλά τι να κάνουμε. Ήταν ένα περιστατικό για ένα ασήμαντο γεγονός. 

Δεν ξέρω γιατί υπάρχει άγχος, νεύρα. Έμειναν στα αποδυτήρια και θα μπορούσαν να μείνουν κι άλλοι. Δεν ήταν μόνο δύο παίκτες, όμως, λόγω της αναγκαστικής αλλαγής του Βιλένα περιοριστήκαμε μόνο στους δύο. Θα το διαχειριστούμε πάντως. 

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, βλάπτει την εικόνα της ομάδας στο γήπεδό μας κι με το σκορ στο 3-0. Θα έχουμε θέματα να ασχοληθούμε και να συζητήσουμε για να μην υπάρξει κάτι ανάλογο στο μέλλον. Ένα τέτοιο περιστατικό σαν αυτό, εμένα προσωπικά με χαλάει και δεν μπορώ να το απολαύσω όπως θα ήθελα.

 Μία ομάδα θα πρέπει να δείχνει σοβαρότητα, ανεξάρτητα πως εξελίσσονται τα πράγματα στο γήπεδο. Υπήρχε σοβαρότητα, αλλά αυτό το γεγονός μαύρισε λίγο για μένα την εικόνα μας».

Σπόραρ... on fire και «πράσινο» ξέσπασμα στον Πανσερραϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:33 - 29.10.2023

Σπόραρ... on fire και «πράσινο» ξέσπασμα στον Πανσερραϊκό

Ο Παναθηναϊκός έπιασε τον Πανσερραϊκό από τον... λαιμό από τα πρώτα λεπτά και πέρασε ένα εύκολο βράδυ στη Λεωφόρο νικώντας 5-0. Δύο γκολ και ασίστ ο Σπόραρ, σκόραραν οι Τσέριν και Μαντσίνι, ενώ χρεώθηκε αυτογκόλ ο Δεληγιαννίδης. Δύο δοκάρια για τον Βέρμπιτς και ένα για τον Παλάσιος.

Δείτε όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς

Ρεπορτάζ από Λεωφόρο και τα ντέρμπι της Δευτέρας σε OPAP Arena και ΣΕΦ