Έξω και οι δύο: Ο Γιοβάνοβιτς δεν συγχώρησε Αράο και Μλαντένοβιτς μετά τη μεταξύ τους ένταση (vid)
i

© Intime

Έξω και οι δύο: Ο Γιοβάνοβιτς δεν συγχώρησε Αράο και Μλαντένοβιτς μετά τη μεταξύ τους ένταση (vid)

Sportal newsroom 20:48 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 29.10.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντικατέστησε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό τους Αράο και Μλαντένοβιτς που αρπάχτηκαν κατά τη διάρκεια του ματς.

Σε μία ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό. Ο προπονητής του τριφυλλιού αντικατέστησε του Αράο και Μλαντένοβιτς που αρπάχτηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου.

Ο Μλαντένοβιτς αντικαταστάθηκε από τον Βαγιαννίδη και το Αράο από τον Γεντβάι.

Αρπάχτηκαν Αράο - Μλαντένοβιτς

Άσχημη εικόνα δημιουργήθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι κέρδισαν ένα φάουλ σε καλή θέση και παράλληλα την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη του Ουεντραόγκο). Ο δεξιοπόδαρος Βέρμπιτς και ο αριστεροπόδαρος Μλαντένοβιτς ήταν κοντά στη μπάλα για ν' αναλάβουν την εκτέλεση.

Σ' εκείνο το σημείο ο Αράο έφυγε από την άμυνα και φάνηκε να κάνει υποδείξεις για το ποιος θα το εκτελέσει. Έδειχνε προς το μέρος που ήταν ο συμπατριώτης του Μπερνάρ και ο Τσέριν.

Ο Σπόραρ πήγε για να τον συμβουλεύσει να μην μιλάει, ενώ ο Μλαντένοβιτς σε πιο έντονο ύφος του έδειξε να πάει στη θέση του. Οι πράσινοι αρπάχτηκαν και η εικόνα ήταν άσχημη για ένα ματς, όπου η ομάδα έκανε περίπατο.

Με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Αράο πήγε κι αγκάλιασε τον Βέρμπιτς, ο οποίος έκανε χειρονομία στον Βραζιλιάνο ότι δεν πρέπει να μιλάει. Εκεί εμφανίστηκε ο Ρουμπέν Πέρεθ, ο οποίος έδειχνε εκνευρισμένος, ενώ οι αναπληρωματικοί και μέλη του τεχνικού τιμ, μπήκαν άμεσα με τη λήξη του πρώτου μέρους στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Δείτε το βίντεο με το τετ α τετ Βέρμπιτς-Αράο