Αρπάχτηκαν Μλαντένοβιτς - Αράο για ένα φάουλ - Αγκαλιασμένοι έφυγαν Αράο και Βέρμπιτς! (vid)

Αρπάχτηκαν Μλαντένοβιτς - Αράο για ένα φάουλ - Αγκαλιασμένοι έφυγαν Αράο και Βέρμπιτς! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 20:37 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 29.10.2023

Ένταση προκλήθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Αράο και ο Μλαντένοβιτς αντάλλαξαν κουβέντες για το ποιος θα εκτελέσει ένα φάουλ μετά το 3-0.

Άσχημη εικόνα δημιουργήθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι κέρδισαν ένα φάουλ σε καλή θέση και παράλληλα την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη του Ουεντραόγκο). Ο δεξιοπόδαρος Βέρμπιτς και ο αριστεροπόδαρος Μλαντένοβιτς ήταν κοντά στη μπάλα για ν' αναλάβουν την εκτέλεση. 

Σ' εκείνο το σημείο ο Αράο έφυγε από την άμυνα και φάνηκε να κάνει υποδείξεις για το ποιος θα το εκτελέσει. Έδειχνε προς το μέρος που ήταν ο συμπατριώτης του Μπερνάρ και ο Τσέριν.

Ο Σπόραρ πήγε για να τον συμβουλεύσει να μην μιλάει, ενώ ο Μλαντένοβιτς σε πιο έντονο ύφος του έδειξε να πάει στη θέση του. Οι πράσινοι αρπάχτηκαν και η εικόνα ήταν άσχημη για ένα ματς, όπου η ομάδα έκανε περίπατο.

Δείτε το βίντεο με την ένταση των παικτών του Παναθηναϊκού:

Με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Αράο πήγε κι αγκάλιασε τον Βέρμπιτς, ο οποίος έκανε χειρονομία στον Βραζιλιάνο ότι δεν πρέπει να μιλάει. Εκεί εμφανίστηκε ο Ρουμπέν Πέρεθ, ο οποίος έδειχνε εκνευρισμένος, ενώ οι αναπληρωματικοί και μέλη του τεχνικού τιμ, μπήκαν άμεσα με τη λήξη του πρώτου μέρους στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσουν την κατάσταση.