Παναθηναϊκός: Ο Βιλένα προλαβαίνει το παιχνίδι με τη Λαμία

Τόνι Βιλένα

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Βιλένα προλαβαίνει το παιχνίδι με τη Λαμία

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:13 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 31.10.2023

Ο Τόνι Βιλένα θα απέχει για ένα διήμερο από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, αφού η μαγνητική που υποβλήθηκε για το γόνατο ήταν «καθαρή». Δύσκολα θα πάει στη Φθιώτιδα ο Χουάνκαρ.

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Τόνι Βιλένα! Ο Ολλανδός μέσος είχε χτυπήσει στο γόνατο στην κυριακάτικη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού και είχε αντικατασταθεί στο 28' από τον Άνταμ Τσέριν.

O Βιλένα υποβλήθηκε σήμερα (31/10) σε μαγνητική τομογραφία στο νοσοκομείο «Υγεία»και τα αποτελέσματα ήταν καθαρά. Κάτι που σημαίνει πως οι ενοχλήσεις στο γόνατο είναι απόρροια του χτυπήματος και όχι κάτι πιο σοβαρό.

Ο Βιλένα θα απέχει για ένα διήμερο από τις προπονήσεις και θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του την Πέμπτη. Εφόσον τα καταφέρει χωρίς να πονάει, θα τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αν ο Βιλένα νιώσει καλύτερα και την Τετάρτη, ίσως να επιχειρήσει να προπονηθεί. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως το ιατρικό επιτελείο θα προφυλάξει τον 27χρονο χαφ, ο οποίος θα υποβληθεί σε θεραπεία. 

Πυροδότησε το «μπαμ» με Κέντρικ Ναν ο Παναθηναϊκός (vids)
EUROLEAGUE

13:36 - 31.10.2023

Πυροδότησε το «μπαμ» με Κέντρικ Ναν ο Παναθηναϊκός (vids)

O Παναθηναϊκός κυνήγησε τη μεταγραφή του Κέντρικ Ναν και λίγες ώρες μετά τη νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό η συμφωνία ολοκληρώθηκε. Ο Αμερικανός γκαρντ έρχεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη και θα φορέσει την πράσινη φανέλα!

Αντιθέτως, ο Χουάνκαρ συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει. Ο Ισπανός αριστερός μπακ εξακολουθεί να μην αισθάνεται καλά μετά τη διάσειση λαβυρίνθου και δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο όριο.

Ο Χουάνκαρ θα συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή, με πιο ρεαλιστικό ορίζοντα επιστροφής την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεν στη Γαλλία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.