Παναθηναϊκός: Οι ανοιχτές θέσεις για την ενδεκάδα και ο βασικός που θα προφυλαχθεί

Παναθηναϊκός

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Οι ανοιχτές θέσεις για την ενδεκάδα και ο βασικός που θα προφυλαχθεί

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:28 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 04.11.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για όλη την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία και σκέφτεται να ξεκουράσει έναν από τους βασικούς του.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή το Σάββατο απέναντι στη Λαμία, όμως φιλοδοξεί να φύγει με νίκη από το «Αθανάσιος Διάκος» και να συνεχίσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Τουλάχιστον μέχρι την οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον, όπως έπραξε σε άλλα θεωρητικά πιο εύκολα ματς του Τριφυλλιού φέτος. Αφενός, επειδή η Λαμία είναι πέμπτη στην κατάταξη και έχει δείξει επικίνδυνη, ειδικά στην έδρα της.

Αφετέρου, η εβδομάδα που προηγήθηκε δεν περιλάμβανε αγωνιστική υποχρέωση και οι ποδοσφαιριστές είναι ξεκούραστοι. Επίσης, μέχρι την Πέμπτη μεσολαβεί χρόνος για αποθεραπεία πριν την ευρωπαϊκή μάχη με τη Ρεν.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν θα μεταβάλλει την τακτική του και θα παρατάξει μία ενδεκάδα με σύστημα 4-3-3 και με επιθετικό προσανατολισμό. Πίεση από τη σέντρα, γρήγορο γκολ και κατοχή της μπάλας.

Για δύο θέσεις στην επίθεση φαίνεται πως ο Σέρβος προπονητής δεν έχει επιλέξει πρόσωπο ή δεν φανέρωσε την προτίμηση του στις δοκιμές. Εκεί που μόνο ο Παλάσιος νιώθει σίγουρος για να αρχίσει δεξιός εξτρέμ. 

Στο αριστερό «φτερό» οι Βέρμπιτς και Μαντσίνι διεκδικούν τη θέση, ενώ για τον ρόλο του «φουνταριστού» ερίζουν οι Σπόραρ και Ιωαννίδης

Στα μετόπισθεν, ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Σένκεφελντ και Γεντβάι θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Βαγιαννίδης θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Μλαντένοβιτς το αριστερό άκρο. Ο Αράο θα παίξει αμυντικός μέσος και θα τον πλαισιώσουν οι Τσέριν και Τζούρισιτς ως εσωτερικοί χαφ.

Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Ακόμα κι αν μειώθηκε η ακοή του Χουάνκαρ, τι τον εμπόδιζε να αγωνιστεί; Πιάνο θα παίξει;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:20 - 03.11.2023

Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Ακόμα κι αν μειώθηκε η ακοή του Χουάνκαρ, τι τον εμπόδιζε να αγωνιστεί; Πιάνο θα παίξει;»

Τη δική του άποψη σχετικά με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ κατέθεσε ο Ολυμπιακός κατά τη διαδικασία της εκδίκασης της έφεσης διά στόματος ενός εκ των δικηγόρων του, Βασίλη Δημακόπουλου.

Ο Βιλένα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά δεν θα παίξει βασικός και θα χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του 90λεπτου, αν το κρίνει ο Γιοβάνοβιτς. Ο Μπερνάρ θα προφυλαχθεί εν όψει της Ρεν, αφού είναι από τους πιο καταπονημένους «πράσινους».