Παναθηναϊκός: Ο Βιλένα ταξιδεύει στη Λαμία, ο Χουάνκαρ μένει κλινήρης

Τόνι Βιλένα

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Βιλένα ταξιδεύει στη Λαμία, ο Χουάνκαρ μένει κλινήρης

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:05 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 02.11.2023

Ο Τόνι Βιλένα πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία. Ούτε σήμερα πήγε στο Κορωπί ο Χουάνκαρ.

Ο Τόνι Βιλένα θα ταξιδέψει στη Λαμία! Ο Ολλανδός μέσος προπονήθηκε την Πέμπτη (2/11) ξεπερνώντας την κάκωση στο αριστερό γόνατο και θα την Παρασκευή θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Ο Βιλένα τέθηκε στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, όμως δύσκολα θα παίξει βασικός στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Η απουσία του από τις προπονήσεις, σε συνδυασμό με τη φόρμα του Άνταμ Τσέριν, θα κρατήσουν τον Σλοβένο χαφ στην ενδεκάδα.

Στο νοσοκομείο ο Σλούκας!
EUROLEAGUE

09:10 - 02.11.2023

Στο νοσοκομείο ο Σλούκας!

Απρόοπτο στον Παναθηναϊκό, o Kώστας Σλούκας νοσηλεύεται με γαστρεντερίτιδα και δεν θα πάρει μέρος στην αποστολή της ομάδας για το ματς με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία - Εκτός παραμένει και ο Λούκα Βιλντόζα με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.

Πάντως, ο Βιλένα είναι σε καλή κατάσταση και εφόσον ο Γιοβάνοβιτς χρειαστεί τις υπηρεσίες του, θα τον χρησιμοποιήσει στη διάρκεια του 90λεπτου.

Στον αντίποδα, ο Χουάνκαρ δεν πήγε ούτε την Πέμπτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Ισπανός αριστερός μπακ έμεινε στο σπίτι του και συνεχίζει τη φαρμακευτική αγωγή για να αναρρώσει από τη διάσειση λαβυρίνθου.

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» προχώρησε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθως αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στην εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό και θεραπεία ακολούθησε ο Πάλμερ – Μπράουν, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μάγκνουσον.