Ο Καρλάφτης εμφανίστηκε με μπλούζα Παναθηναϊκού και τσουρέκι «Τερκενλής» - Σχόλιο από τον Χουάνκαρ

Ο Καρλάφτης εμφανίστηκε με μπλούζα Παναθηναϊκού και τσουρέκι «Τερκενλής» - Σχόλιο από τον Χουάνκαρ

Sportal newsroom 11:18 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 06.11.2023

Ο πρωταθλητής του American football, Γιώργος Καρλάφτης εμφανίστηκε στον αγώνα φορώντας φανέλα του Παναθηναϊκού και κρατώντας ένα τσουρέκι στο χέρι.

Ένα ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο Γιώργος Καρλάφτης για να κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο. Ο πρωταθλητής του American football, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε στον αγώνα φορώντας φανέλα του «τριφυλλιού» κομμένη και ραμμένη στα μέτρα και ενώ παράλληλα κρατούσε κι ένα τσουρέκι από τον Τερκενλή, δείχνοντας πως πέρα από τον Παναθηναϊκό αγαπά και τα γλυκά. 

Ο Γιώργος Καρλάφτης έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτό το στιγμιότυπο κι έγραψε «με το τσουρεκάκι στο χέρι». Όπως αντιλαμβάνεστε τα likes έπεσαν βροχή, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν ήταν και ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ του «τριφυλλιού» έβαλε δύο φωτιές και δύο πράσινες καρδιές. 

Ο Μλαντένοβιτς επιχείρησε να σκοράρει νωρίτερα με τον ίδιο τρόπο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:12 - 06.11.2023

Ο Μλαντένοβιτς επιχείρησε να σκοράρει νωρίτερα με τον ίδιο τρόπο (vid)

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς χρίστηκε σκόρερ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με ένα πανέμορφο γκολ. Με έναν τρόπο που ο Σέρβος αριστερός μπακ επιχείρησε να πετύχει αμέσως μετά τη σέντρα!

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!