Ξεκίνησε η γκρίνια στην Παρί για τον Εμπαπέ από τους συμπαίκτες του: «Παίζει για τον εαυτό του και όχι για την ομάδα»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Ξεκίνησε η γκρίνια στην Παρί για τον Εμπαπέ από τους συμπαίκτες του: «Παίζει για τον εαυτό του και όχι για την ομάδα»

Κώστας Τόπας 12:12 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 12.11.2023

Το κλίμα στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι και το καλύτερο, αφού δημοσίευμα της «Equipe» αναφέρει ότι οι συμπαίκτες του Κιλιάν Εμπαπέ είναι δυσαρεστημένοι με την εικόνα που παρουσιάζει ο Γάλλος αστέρας, ο οποίος φαίνεται ότι τον ενδιαφέρει ο εαυτός του και όχι η ομάδα.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τελευταία παράσταση αυτή κόντρα στη Ρεμς με 3-0, ωστόσο το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο. Κι αυτό σύμφωνα με την έγκυρη «Equipe», οφείλεται στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο 24χρονος Γάλλος αστέρας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, σημειώνοντας ακόμη ένα χατ-τρικ στην καριέρα του. Με αυτά τα τρία γκολ προσπέρασε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πλέον είναι ο παίκτης με τα περισσότερα χατ-τρικ στη Ligue 1 μετά το 2000!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λουίς Ενρίκε πέταξε το «καρφί» του για τον Κιλιάν Εμπαπέ, λέγοντας πως δεν είναι ευχαριστημένος από τον Γάλλο σούπερ σταρ. Ο Ισπανός προπονητής των Παριζιάνων τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, καθώς από εκεί που δεν το περίμενε κανείς ανέφερε πως θα χρειαστεί να μιλήσει με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 για την επίλυση ορισμένων θεμάτων.

«Δεν είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον Κιλιάν απόψε. Δεν έχω να πω κάτι για τα γκολ αλλά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο με διαφορετικούς τρόπους. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, θέλουμε περισσότερα. Πρώτα, θα μιλήσω μαζί του για αυτό. Δεν πρόκειται να σας πω περί τίνος πρόκειται, είναι ζήτημα ιδιωτικό», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Οπως αναφέρει τώρα η γαλλική εφημερίδα, «Equipe», οι συμπαίκτες του Εμπαπέ δεν είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα που παρουσιάζει ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι συμπαίκτες του ανέφεραν ότι είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι ο 24χρονος επιθετικός παίζει μόνος του και δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για την εικόνα του και όχι της ομάδας.

Ολα αυτά «φούντωσαν» μετά την ήττα στο Μιλάνο από τους «ροσονέρι», εκεί όπου ο Κιλιάν Εμπαπέ βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών του για τις επιλογές και τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα.