Σαρωτική κόντρα στη Ρεμς η Παρί με χατ-τρικ Εμπαπέ - Άνοδος στην κορυφή για τους Παριζιάνους

Εμπαπέ

i

©printscreen

Σαρωτική κόντρα στη Ρεμς η Παρί με χατ-τρικ Εμπαπέ - Άνοδος στην κορυφή για τους Παριζιάνους

Κώστας Τσιακλής 19:56 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 11.11.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καταιγιστική κόντρα στη Ρεμς και ανέβηκε στην κορυφή της Ligue 1.

Με τον αγώνα της Ρεμς με την Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίστηκε η 12η αγωνιστική της Ligue 1. Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετώπισε εκτός έδρας τη φορμαρισμένη Ρεμς ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε να την κερδίσει αφού επικράτησε με 0-3. Πρωταγωνιστής για τους Παριζιάνους ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ που πέτυχε χατ-τρικ.

Η Παρί μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 3'. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρήκε ωραία τον Κιλιάν Εμπαπέ στην περιοχή και αυτός με φανταστικό πλασέ έκανε το 0-1. Η Ρεμς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 8' με τον Ίτο ωστόσο μετά από εξέταση του VAR το γκολ τελικά δεν μέτρησε για οφσάιντ. Η Παρί απείλησε ξανά στο 14' με το σουτ του Κανγκ Ιν Λι όμως ο Ντιούφ είχε την απάντηση και απέκρουσε την μπάλα.

Στο 30' ο Ίτο προσπάθησε να γίνει ξανά επικίνδυνος για τη Ρεμς στο 30' όμως το πλασέ του δεν ήταν ικανό για να νικήσει τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα. Η Ρεμς απείλησε ξανά στο 34' με το σουτ του Αγκμπαντού που κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Παριζιάνων. Ένα λεπτό αργότερα ο Εμπαπέ πλάσαρε για το δεύτερο γκολ της Παρί όμως έστειλε την μπάλα έξω.

Η Ρεμς είχε μια τεράστια ευκαιρία στο 41'. Ο Ρίτσαρντσον πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή όμως ο Ντοναρούμα αντέδρασε και απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το 0-1. Ο Ιταλός τερματοφύλακας απέκρουσε επίσης και την κεφαλιά του Αγκμπαντού στο 56'. Τελικά η ομάδα που βρήκε το γκολ ήταν η Παρί στο 59'. Ο Σολέρ έδωσε την πάσα στον Εμπαπέ μέσα στην περιοχή και αυτός έκανε το 0-2.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε ευκαιρία και στο 67' όμως δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να νικήσει τον Ντιούφ. Τελικά ο Εμπαπέ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 82΄, όταν και έκανε το 0-3 με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο Εμπαπέ θα μπορούσε να σκοράρει και τέταρτο γκολ όμως στάθηκε άτυχος αφού στο 90' είχε βρει το οριζόντιο δοκάρι. 

Τερματοφύλακας στη Βραζιλία άφησε επιδεικτικά την μπάλα να μπει γκολ και ο προπονητής του έπιανε την καρδιά του (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:00 - 11.11.2023

Τερματοφύλακας στη Βραζιλία άφησε επιδεικτικά την μπάλα να μπει γκολ και ο προπονητής του έπιανε την καρδιά του (vid)

Μία περίεργη φάση σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Κορίνθιανς με την Ατλέτικο Μινέιρο, για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Με τη νίκη της η Παρί εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Νις με τη Μονπελιέ και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 βαθμούς Από την άλλη η Ρεμς είναι στην τέταρτη θέση με 20 βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ