«Πέταξε» βαθμούς η πρωτοπόρος Νις κόντρα στη Μονπελιέ

«Πέταξε» βαθμούς η πρωτοπόρος Νις κόντρα στη Μονπελιέ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:56 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 10.11.2023

Η πρωτοπόρος της Ligue 1, Νις, έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει τη διαφορά από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού έμεινε ισόπαλη κόντρα στη Μονπελιέ (0-0),

Η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος, Νις, είχε την ευκαιρία να διατηρήσει τη διαφορά που είχε από τη Παρί Σεν Ζερμέν, όμως η Μονπελιέ της... χάλασε το έργο. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και έτσι η φιλοξενούμενη δεν κατόρθωσε να πάρει ένα τρίποντο... χρυσάφι. 

Στα του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο αλλά και αρκετά «φτωχό». Μοναδική μεγάλη ευκαιρία το δοκάρι του Άνταμς στο 32', το οποίο θα έφερνε το 1-0. Ο παίκτης της γηπεδούχου έκανε μία φοβερή κούρσα, όμως το δυνατό του σουτ δεν κατέληξε στην εστία του Μπούλκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε και το ματς παρέμεινε μοιρασμένο. Αυτή τη φορά πιο κοντά στο γκολ έφτασε η φιλοξενούμενη, η οποία απάντησε στην αντίπαλό της με το ίδιο νόμισμα. Ο Αλ Ταμαρί υποδέχθηκε μία σέντρα στο 58', όμως η κεφαλιά του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το παιχνίδι έμεινε στο 0-0. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: