Λουίς Ενρίκε: «Πιο πολύ ο αγώνας θύμισε τένις παρά ποδόσφαιρο»

Λουίς Ενρίκε

i

© PrtScr

Λουίς Ενρίκε: «Πιο πολύ ο αγώνας θύμισε τένις παρά ποδόσφαιρο»

Κώστας Τόπας 08:35 - 08.11.2023

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, δεν απόλαυσε την ήττα με 2-1 από τη Μίλαν , σημειώνοντας ότι ο αγώνας έμοιαζε περισσότερο με τένις παρά με ποδόσφαιρο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε κερδίσει το πρώτο ματς στο «Παρκ Ντε Πρενς» με 3-0 και και πίστευε ότι ήταν στο σωστό δρόμο προκειμένου να το επαναλάβει στο «Σαν Σίρο», όταν και προηγήθηκε με το γκολ του Μίλαν Σκρίνιαρ. Ωστόσο, η Μίλαν έκανε μία σπουδαία ανατροπή και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο... θάνατο του Champions League.

Μετά το τέλος του ματς, ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η αναμέτρηση έμοιαζε περισσότερο με αγώνα τένις παρά ποδοσφαίρου.

«Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, καθώς πετύχαμε το πρώτο γκολ και είχαμε πολλές άλλες ευκαιρίες», είπε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου. «Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βοηθήσαμε το παιχνίδι να γίνει τρελό. Ήταν γραφτό να είναι ποδοσφαιρικός αγώνας, όχι τένις. Ήταν από τέλος σε τέλος, επίθεση ενάντια στην επίθεση. Δεν μου άρεσε αυτό.”

Ο όμιλος είναι πλέον ορθάνοιχτος, καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει επτά βαθμούς, η Παρί έξι, η Μίλαν πέντε και η Νιούκαστλ τέσσερις. Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε αν η Μίλαν μπορεί να θεωρηθεί μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη, ειδικά καθώς έφτασε στα ημιτελικά την περασμένη σεζόν.

«Φυσικά! Προφανώς! Αυτός είναι ένας τόσο δυνατός όμιλος που απομένουν δύο παιχνίδια και και οι τέσσερις ομάδες θα μπορούσαν ακόμα να προκριθούν στη φάση των 16. Είναι ο πιο δύσκολος όμιλος στο Champions League. Είναι κρίμα για εμάς, γιατί αν είχαμε κερδίσει, θα είχαμε πρακτικά την πρόκριση», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός.