Τερματοφύλακας στη Βραζιλία άφησε επιδεικτικά την μπάλα να μπει γκολ και ο προπονητής του έπιανε την καρδιά του (vid)

Τερματοφύλακας στη Βραζιλία άφησε επιδεικτικά την μπάλα να μπει γκολ και ο προπονητής του έπιανε την καρδιά του (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:00 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 12.11.2023

Μία περίεργη φάση σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Κορίνθιανς με την Ατλέτικο Μινέιρο, για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Η αναμέτρηση της Κορίνθιανς με την Ατλέτικο Μινέιρο περιελάβανε την γκάφα της ημέρας στον ποδοσφαιρικό πλανήτη και πρωταγωνιστή τον Κάσιο Ράμος, για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας. 

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μινέιρο άφησε τη μπάλα που κατευθύνθηκε προς την εστία του να καταλήξει στα δίχτυα, καθώς θεώρησε ότι ήταν η καλύτερη κίνηση που μπορούσε να κάνει στο παιχνίδι. 

Στην αρχή όλοι θεώρησαν ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είχε κάνει μεγάλο λάθος, και μάλιστα η αντίδραση του προπονητή του, του Ράμος, ήταν... μυθική. Έπιασε την καρδιά του για να δείξει ότι τρόμαξε, αλλά αμέσως γέλασε αφού αντιλήφθηκε τι είχε κάνει ο τερματοφύλακας.

Το φάουλ ήταν έμμεσο, κάτι που σημαίνει πως για να έχει ισχύ το γκολ θα έπρεπε να έχει κάνει επαφή και δεύτερος παίκτης (συμπαίκτης ή αντίπαλος). Διαφορετικά δε θα μετρούσε το γκολ και θα δινόταν επανάληψη, όπως και έγινε. Έξυπνος ο τερματοφύλακας, το διασκέδασε ο προπονητής του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η εκπομπή Sportal Sunday Live έρχεται και αυτή την Κυριακή, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός. Ρεπορτάζ για τα ματς σε Τούμπα και OPAP Arena, live σχολιασμός στο Κηφισιά - Παναθηναϊκός.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!