Τερματοφύλακας στη Βραζιλία άφησε επιδεικτικά την μπάλα να μπει γκολ και ο προπονητής του έπιανε την καρδιά του (vid)

Τερματοφύλακας στη Βραζιλία άφησε επιδεικτικά την μπάλα να μπει γκολ και ο προπονητής του έπιανε την καρδιά του (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:00 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 12.11.2023

Μία περίεργη φάση σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Κορίνθιανς με την Ατλέτικο Μινέιρο, για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Η αναμέτρηση της Κορίνθιανς με την Ατλέτικο Μινέιρο περιελάβανε την γκάφα της ημέρας στον ποδοσφαιρικό πλανήτη και πρωταγωνιστή τον Κάσιο Ράμος, για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μινέιρο άφησε τη μπάλα που κατευθύνθηκε προς την εστία του να καταλήξει στα δίχτυα, καθώς θεώρησε ότι ήταν η καλύτερη κίνηση που μπορούσε να κάνει στο παιχνίδι. 

Στην αρχή όλοι θεώρησαν ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είχε κάνει μεγάλο λάθος, και μάλιστα η αντίδραση του προπονητή του, του Ράμος, ήταν... μυθική. Έπιασε την καρδιά του για να δείξει ότι τρόμαξε, αλλά αμέσως γέλασε αφού αντιλήφθηκε τι είχε κάνει ο τερματοφύλακας.

Το φάουλ ήταν έμμεσο, κάτι που σημαίνει πως για να έχει ισχύ το γκολ θα έπρεπε να έχει κάνει επαφή και δεύτερος παίκτης (συμπαίκτης ή αντίπαλος). Διαφορετικά δε θα μετρούσε το γκολ και θα δινόταν επανάληψη, όπως και έγινε. Έξυπνος ο τερματοφύλακας, το διασκέδασε ο προπονητής του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η εκπομπή Sportal Sunday Live έρχεται και αυτή την Κυριακή, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός. Ρεπορτάζ για τα ματς σε Τούμπα και OPAP Arena, live σχολιασμός στο Κηφισιά - Παναθηναϊκός.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!