Σκάνδαλο με την αδερφή του Νεϊμάρ - Η σχέση με τον Ριβάλντο

Σκάνδαλο με την αδερφή του Νεϊμάρ - Η σχέση με τον Ριβάλντο

Κώστας Τσιακλής 16:36 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 11.11.2023

Η αδερφή του Νεϊμάρ και ο Ριβάλντο φέρονται να εμπλέκονται σε απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο Νεϊμάρ συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, αλλά και του πλανήτη.

Αυτή τη φορά δεν έγινε ο ίδιος, όμως, σημείο αναφοράς. Πρωταγωνίστρια είναι η αδερφή του, αλλά και ο παλαίμαχος διεθνής άσος και πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ο Ριβάλντο.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Στο στόχαστρο, λοιπόν, βρίσκεται η αδερφή του άσου της Αλ Χιλάλ. Η Ραφαέλα Σάντος εμφανίζεται, σύμφωνα με το περιοδικό Veja, σε μια λίστα υποστηρικτών του πρώην Προέδρου της χώρας, του εθνικιστή Ζαϊρ Μπολσονάρο, οι οποίοι είχαν συμβάλει στη χρηματοδότηση της απόπειρας πραξικοπήματος που σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Επίσης, η ίδια έχει εκφράσει σε κάθε ευκαιρία την υποστήριξή της στον πρώην πλέον πρόεδρο της Βραζιλίας, όπως και ο διάσημος αδελφός της. Ασφαλώς πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα, αν ισχύει το δημοσίευμα, ωστόσο, η Ραφαέλα Σάντος αντικρούει αρνούμενη οποιαδήποτε ανάμειξη και συμμετοχή σε αντιδημοκρατικές ενέργειες.

«Η Ραφαέλα δεν γνωρίζει τα άτομα που ερευνώνται, δεν έκανε ποτέ μεταφορά ή δωρεά κι απορρίπτει κατηγορηματικά τη σύνδεση του ονόματός της με την υπόθεση», αναφέρει το γραφείο Τύπου που εκπροσωπεί την 27χρονη influencer.

Εκτός από την αδερφή του Νεϊμάρ, όμως, ύποπτος ότι χρηματοδότησε το κίνημα απόπειρας του πραξικοπήματος είναι και ο παλαίμαχος θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ο Ριβάλντο.

Να θυμίσουμε ότι χιλιάδες οπαδοί του πρώην προέδρου Μπολσονάρου έκαναν επιδρομές στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας στις 8 Ιανουαρίου του 2023. Μία κίνηση, την οποία ο αριστερός διάδοχός του, ο Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, αποκάλεσε απόπειρα πραξικοπήματος.

Η κοπέλα του Νεϊμάρ σπάει τη σιωπή της μετά την απόπειρα απαγωγής της νεογέννητης κόρης τους: «Προστατέψτε την οικογένειά μου από κάθε κακό»
SPORT+

15:04 - 10.11.2023

Η κοπέλα του Νεϊμάρ σπάει τη σιωπή της μετά την απόπειρα απαγωγής της νεογέννητης κόρης τους: «Προστατέψτε την οικογένειά μου από κάθε κακό»

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι, κοπέλα του Νεϊμάρ, έσπασε τη σιωπή της μετά τη ληστεία του σπιτιού της οικογένειάς της στο Σάο Πάολο, με σκοπό να απαγάγει την ίδια και τη νεογέννητη κόρη της, Μάβι.

Σχεδόν 2.000 μαχητές υποστηρικτές του Μπολσονάρου συνελήφθησαν μετά τη λεηλασία του προεδρικού μεγάρου, του ανωτάτου δικαστηρίου και του Κογκρέσου από ριζοσπάστες «Μπολσονάριστα», εξοργισμένους με την ήττα του στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.