Η κοπέλα του Νεϊμάρ σπάει τη σιωπή της μετά την απόπειρα απαγωγής της νεογέννητης κόρης τους: «Προστατέψτε την οικογένειά μου από κάθε κακό»

Μπρούνα Μπιανκάρντι & Νεϊμάρ

Η κοπέλα του Νεϊμάρ σπάει τη σιωπή της μετά την απόπειρα απαγωγής της νεογέννητης κόρης τους: «Προστατέψτε την οικογένειά μου από κάθε κακό»

Sportal newsroom 15:04 - 10.11.2023

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι, κοπέλα του Νεϊμάρ, έσπασε τη σιωπή της μετά τη ληστεία του σπιτιού της οικογένειάς της στο Σάο Πάολο, με σκοπό να απαγάγει την ίδια και τη νεογέννητη κόρη της, Μάβι.

Σκηνές τρόμου έζησαν τα πεθερικά του Νεϊμάρ, αλλά και ο ίδιος, αφού απαγωγείς μπήκαν στο σπίτι και αφού έδεσαν τους γονείς της συντρόφου του, αποπειράθηκαν να πάρουν τη νεογέννητη κόρη του. Το περιστατικό έγινε την Τρίτη (07/11) και οι δράστες σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca είχαν στόχο την Μπρούνα (τη σύντροφό του) και το νεογέννητο παιδί του. 

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι, έσπασε τη σιωπή της μετά τη ληστεία του σπιτιού της οικογένειάς της στο Σάο Πάολο, με σκοπό να απαγάγει την ίδια και τη νεογέννητη κόρη της, Μάβι. Η ίδια είπε κατά τη διάρκεια δηλώσεων που ανέφερε η ισπανική εφημερίδα «AS»: «Μου έκλεψαν το σπίτι και πήραν όμηρο τη μητέρα και τον πατέρα μου. Εγώ, η Μάβι και η αδερφή μου δεν μένουμε πια εκεί και δεν ήμασταν παρόντες αυτή τη στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι είναι καλά και οι εμπλεκόμενοι έχουν βρεθεί. Ευχαριστώ, Θεέ μου, και προστάτεψε την οικογένειά μου από κάθε κακό».

Η κοπέλα του Νεϊμάρ επίσης πρόσθεσε: «Η υπόθεση βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια των αρμόδιων αρχών που θα αποδώσουν δικαιοσύνη. Δεν είναι εύκολη κατάσταση για κανέναν, ειδικά για μια οικογένεια που δεν σκόπευε να αποκαλύψει τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο. Τέλος, απαιτούμε σεβασμό και εκτίμηση σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή και σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόησή σας».

Αυτό έγινε αφού η αστυνομία της Βραζιλίας συνέλαβε τον 20χρονο γείτονα της Μπρούνα, ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία, ο οποίος ομολόγησε στους άλλους δύο συντρόφους του και αυτή τη στιγμή διεξάγονται έρευνες.