Θρίλερ στο σπίτι του Νεϊμάρ: Απόπειρα απαγωγής της νεογέννητης κόρης του, έδεσαν τα πεθερικά του!

Θρίλερ στο σπίτι του Νεϊμάρ: Απόπειρα απαγωγής της νεογέννητης κόρης του, έδεσαν τα πεθερικά του!

Δημήτρης Χούπης 21:07 - 07.11.2023

Σκηνές τρόμου έζησαν τα πεθερικά του Νεϊμάρ, αφού απαγωγείς μπήκαν στο σπίτι τους έδεσαν τους γονείς της συντρόφου του και έκαναν απόπειρα να πάρουν τη νεογέννητη κόρη του.

Σκηνές τρόμου έζησαν τα πεθερικά του Νεϊμάρ, αλλά και ο ίδιος, αφού απαγωγείς μπήκαν στο σπίτι και αφού έδεσαν τους γονείς της συντρόφου του, αποπειράθηκαν να πάρουν τη νεογέννητη κόρη του. Το περιστατικό έγινε την Τρίτη και οι δράστες σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca είχαν στόχο την Μπρούνα (τη σύντροφό του) και το νεογέννητο παιδί του. Για καλή τους τύχη όμως κανείς δεν ήταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Οι δράστες όμως έδεσαν τους γονείς της συντρόφου του, οι οποίοι όμως δεν παρουσίασαν κανέναν σημάδι τραυματισμού. Στο υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία, φαίνονται τρεις άντρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ένας εξ των δραστών είναι υπό κράτηση και λέγεται πως είναι κάτοικος στο ίδιο συγκρότημα που βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας της Μπρούνα.

Οι άλλοι δύο άντρες όμως πρόλαβαν και έφυγαν από το σημείο, έχοντας μαζί τους ακριβές τσάντες, κοσμήματα και ρολόγια

«Σήμερα είναι μια κακή μέρα»

Λίγες ώρες μετά το συμβάν ο ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ μίλησε, μέσω του λογαριασμού του στο instagram για το περιστατικό λέγοντας πως σήμερα (7/11) είναι μια κακή ημέρα. 

«Σήμερα είναι μια κακή μέρα εξαιτίας δύο άσχημων γεγονότων. Το πρώτο ήταν η επίθεση στο σπίτι των γονιών της Μπρούνα, αλλά ευτυχώς όλοι είναι καλά. Ακόμα, έμαθα τον θάνατο μίας φίλης, ελπίζω ο Θεός να καλωσορίσει τη Λούνα με ανοιχτές αγκάλες. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένειά της», έγραψε ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.