Νέο σκάνδαλο με τον Νεϊμάρ: Διοργάνωσε διήμερο πάρτι λίγες ημέρες πριν το χειρουργείο

Νεϊμάρ

i

© PrtScr

Νέο σκάνδαλο με τον Νεϊμάρ: Διοργάνωσε διήμερο πάρτι λίγες ημέρες πριν το χειρουργείο

Κώστας Τόπας 15:40 - 01.11.2023

Παρά το γεγονός ότι σε λίγο καιρό θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, στη Βραζιλία κάνουν λόγο ότι ο Νεϊμάρ συνεχίζει απτόητος να διοργανώσει πάρτι και να διασκεδάζει με τους φίλους του.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στο επίκεντρο ενός νέου σκανδάλου. Ο Βραζιλιάνος σχεδιάζει να χειρουργηθεί στη Βραζιλία στις 2 Νοεμβρίου για τη ρήξη των πρόσθιων χιαστών και του μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο. Η χειρουργική επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τον Ροντρίγκο Λάσμαρ, γιατρό της εθνικής Βραζιλίας. Ο χρόνος ανάρρωσης υπολογίζεται σε δέκα μήνες!

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην πατρίδα του «Νεϊ», ο αστέρας της Αλ Χιλάλ οργάνωσε ένα διήμερο πάρτι για δύο ημέρες, το περασμένο Σάββατο (28/10) και την Κυριακή (29/10) στην έπαυλή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σύμφωνα με άτομα που βρέθηκαν στο σημείο, ο 31χρονος ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση όταν χόρευε στην πίστα. 

«Σπασμένο πόδι στο γήπεδο, αλλά στην πίστα χορεύει σαν τρελός», παραδέχτηκε ένας από τους καλεσμένους που πρόσθεσε ότι είδε τον Βραζιλιάνο να φιλάει μια ξανθιά γυναίκα που δεν ήταν η Μπρούνα Μπιανκάρντι, η σύντροφός του που μόλις «γέννησε». 

Ο Νεϊμάρ περνάει την πόρτα του χειρουργείου και μένει εκτός για 10 μήνες!
REST OF THE WORLD

10:35 - 01.11.2023

Ο Νεϊμάρ περνάει την πόρτα του χειρουργείου και μένει εκτός για 10 μήνες!

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, ο Νεϊμάρ θα χειρουργηθεί στις 2 Νοεμβρίου στη Βραζιλία, δύο εβδομάδες μετά τη ρήξη του χιαστού που υπέστη με τη «Σελεσάο» και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για δέκα μήνες!

Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2024 είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του Copa America και ο «Νεϊ» δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα μια δύσκολη στιγμή στην καριέρα του, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο είναι «η χειρότερη που έχει ζήσει».