Το πρώτο μήνυμα του Νεϊμάρ μετά την επέμβαση στο γόνατο και η ημερομηνία επιστροφής στα γήπεδα (vid)

Νεϊμάρ

i

PrtScr

Το πρώτο μήνυμα του Νεϊμάρ μετά την επέμβαση στο γόνατο και η ημερομηνία επιστροφής στα γήπεδα (vid)

Κώστας Τόπας 09:46 - 03.11.2023

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση του Νεϊμάρ στο αριστερό του γόνατο, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για οκτάμηνη απουσία από τα γήπεδα.

Ο Νεϊμάρ δήλωσε ότι έχει ήδη επικεντρωθεί στην ανάρρωσή του, αφού υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση στο αριστερό του γόνατο αυτή την Πέμπτη (02/10) για να αναρώσει από τον τραυματισμό που υπέστη σε έναν αγώνα μεταξύ Βραζιλίας και Ουρουγουάης στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ολα πήγαν καλά. Ευχαριστώ για τα μηνύματα και τώρα θα επικεντρωθώ στην ανάρρωση», είπε ο 31χρονος επιθετικός σε μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

«Ο Νεϊμάρ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει τα τραύματά του στο αριστερό γόνατο κατά την οποία ανακατασκευάστηκε ο πρόσθιος χιαστός του σύνδεσμος και επιδιορθώθηκαν οι μηνίσκοι του», εξήγησε ο Ροντρίγκο Λάσμαρ, επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της βραζιλιάνικης ομάδας και υπεύθυνος για την επέμβαση. Ο Λάσμαρ είπε ότι οι γιατροί έμειναν πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της επιτυχημένης επέμβασης και ότι έχουν ήδη ξεκινήσει σχέδια για την αποκατάσταση του ποδοσφαιριστή με φυσικοθεραπεία.

Αν και ο γιατρός δεν έδωσε λεπτομέρειες, οι ειδικοί θεωρούν ότι η αποθεραπεία του μπορεί να απαιτήσει περίπου οκτώ μήνες, κάτι που απειλεί τη συμμετοχή του στο Copa America του 2024. Εάν επιβεβαιωθεί ότι θα μείνει εκτός για οκτώ μήνες, θα είναι η μεγαλύτερη περίοδος αδράνειας για τον 31χρονο αστέρα. Η τελευταία φορά που είχε χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» ήταν μεταξύ Φεβρουαρίου κι Αυγούστου, μετά από χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο.

Νέο σκάνδαλο με τον Νεϊμάρ: Διοργάνωσε διήμερο πάρτι λίγες ημέρες πριν το χειρουργείο
REST OF THE WORLD

15:40 - 01.11.2023

Νέο σκάνδαλο με τον Νεϊμάρ: Διοργάνωσε διήμερο πάρτι λίγες ημέρες πριν το χειρουργείο

Παρά το γεγονός ότι σε λίγο καιρό θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, στη Βραζιλία κάνουν λόγο ότι ο Νεϊμάρ συνεχίζει απτόητος να διοργανώσει πάρτι και να διασκεδάζει με τους φίλους του.

Η ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου εντάσσεται στη σειρά των τραυματισμών που υφίσταται από το 2020 και που τον κράτησαν μακριά από τα γήπεδα για τουλάχιστον 400 ημέρες.