Μέλο: «Ο Εμπαπέ είναι βλάκας, καλύτερα να βουλώσει το στόμα του»

Μέλο: «Ο Εμπαπέ είναι βλάκας, καλύτερα να βουλώσει το στόμα του»

Δημήτρης Χούπης 19:47 - 10.11.2023

Ο Φελίπε Μέλο απάντησε στον Κιλιάν Εμπαπέ για τις δηλώσεις που είχε κάνει για το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική, αποκαλώντας τον βλάκα, ενώ τόνισε πως πρέπει να προσέχει τι λέει.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πριν από λίγο καιρό είχε κάνει δηλώσεις για το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική, λέγοντας πως δεν ήταν το ίδιο ανεπτυγμένο όπως είναι στην Ευρώπη. Αυτά τα λόγια του Γάλλου σταρ προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, με τον ποδοσφαιριστή της Φλουμινένσε, Φελίπε Μέλο να παίρνει θέση. 

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος αρχικά έκανε «επίθεση» της Παρί Σεν Ζερμέν λέγοντας πως πρέπει να προσέχει τι λέειμ ενώ τον αποκάλεσε βλάκα. 

«Ο Εμπαπέ είναι βλάκας! Είπε αυτά που είπε και μετά η Αργεντινή πέρασε από πάνω του. Ναι, έβαλε τρία γκολ στον τελικό, αλλά η Αργεντινή πήρε το Μουντιάλ και ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Έχει πολλά να μάθει ακόμη, δεν μπορεί να μιλά έτσι για το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής. Καλύτερα να βουλώσει το στόμα του!», ήταν τα λόγια του αρχικά

Στη συνέχεια όμως τον αποθέωσε, λέγοντας πως στο μέλλον μπορεί να κατακτήσει αρκετές Χρυσές Μπάλες, ενώ τον αποκάλεσε σπουδαίο. «Είναι σπουδαίος παίκτης, πιστεύω πως θα κατακτήσει 3-4 Χρυσές Μπάλες αλλά πρέπει να προσέχει τα λόγια του. Αν είχε πλεονέκτημα η Ευρώπη, δεν θα έρχονταν όλοι να αποκτήσουν παίκτες από εδώ. Ευτυχώς δεν είχα την χαρά να παίξω απέναντι στον Εμπαπέ. Το ευτυχώς δεν ξέρω, βέβαια, αν πάει για μένα ή για εκείνον», ανέφερε συγκεκριμένα.