Εκπλήρωσε το τάμα που είχε κάνει οπαδός της Φλουμινένσε (vid)
i

©intime

Εκπλήρωσε το τάμα που είχε κάνει οπαδός της Φλουμινένσε (vid)

Ιάσονας Τσίλης 23:31 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 05.11.2023

Η Φλουμινένσε θριάμβευσε στον τελικό του Copa Libertadores απέναντι στη Μπόκα Τζούνιορς και ένας οπαδός της διέσχισε... όλο το Μαρακανά γονατιστός, αφού είχε κάνει τάμα σε περίπτωση που κατακτούσε η ομάδα του το τρόπαιο.

Η Φλουμινένσε ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Copa Libertadores, επικρατώντας με 2-1 στην παράταση κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς.

Κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο αυτό τρόπαιο, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μαρσέλο, να πανηγυρίζει πολύ έντονα τον 28ο τίτλο της καριέρας, ο οποίος ήταν σύμφωνα με τον ίδιο, ο σημαντικότερος της καριέρας του.

Ένας οπαδός της Φλουμινένσε, είχε κάνει τάμα να γυρίσει όλο το «Μαρακανά» γονατιστός σε περίπτωση που η ομάδα του θα ήταν η νικήτρια του μεγάλου τελικού.

Μετά τη νίκη της Βραζιλιάνικης ομάδας, ο ίδιος κράτησε την υπόσχεση του και μπήκε στην... επίπονη αυτή διαδικασία, η οποία όμως άξιζε τον κόπο, αν αναλογιστεί κανείς τη χαρά που του προσέφερε η κατάκτηση του τίτλου. 

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!