Μαρσέλο: «Αυτός είναι ο πιο σημαντικός τίτλος της καριέρας μου - Η Ρεάλ θα... καταλάβει

Μαρσέλο

i

©printscreen

Μαρσέλο: «Αυτός είναι ο πιο σημαντικός τίτλος της καριέρας μου - Η Ρεάλ θα... καταλάβει

Κώστας Τσιακλής 09:46 - 05.11.2023

Ο Μαρσέλο δήλωσε πως ο τίτλος του Copa Libertatores είναι ο σημαντικότερος της καριέρας του.

Ο Μαρσέλο κατέκτησε πολλούς τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο αυτόν που πήρε με τη Φλουμινένσε τον θεωρεί ως τον πιο σημαντικό από όλους.

Σε έναν τελικό που κρίθηκε στην παράταση, η Φλουμινένσε λύγισε την αντίσταση της Μπόκα Τζούνιορς και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου Copa Libertatores στην ιστορία της. Σκόρερ του χρυσού τέρματος ήταν ο Τζον Κένεντι που έκανε το 1-2 με φανταστικό γκολ στο 99'.

Στη συνέχεια υπήρξε ένταση ωστόσο η ομάδα του Μαρσέλο διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και κατέκτησε τον τίτλο. Αυτό ήταν και το 28ο μεγάλο τρόπαιο στην καριέρα του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και είπε πως αυτός είναι ο σημαντικότερος τίτλος της καριέρας του αφού τον κατέκτησε με την ομάδα που τον ανέδειξε. Μάλιστα ο Μαρσέλο ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον καταλάβει.

«Συγνώμη, αλλά η Ρεάλ θα… καταλάβει. Είναι ο πιο σημαντικός τίτλος που έχω κατακτήσει, γιατί η Φλουμινένσε είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Πήρα έναν σπουδαίο τίτλο με την αγαπημένη μου ομάδα, αυτή που μου έδωσε όλα τα εργαλεία για να κάνω την καριέρα που έκανα και που οι άνθρωποί της με είδαν να μεγαλώνω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από αυτό, είναι ανεκτίμητης αξίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρσέλο.

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!